We found 0 results. View results
Your search results

Робочі будні АН “ОКСАГЕН” 2020

20.11.2023

Робочі будні життєдіяльності в Агентстві Нерухомості періодично розбавляються зустрічами з співробітниками Філії для визначення стратегії розвитку та пошуку вектора щодо вдосконалення щоденного робочого життя співробітників у щоденному кругообігу завдань, цілей, обов’язків та обіцянок перед клієнтами!
Сьогодні 12.08.2020 відбулася одна з таких зустрічей із співробітниками Інгульської Філії, яку провела керівник Інгульської Філії Дідоренко Ксенія Василівна. Діалог у живому спілкуванні, завжди залишається найдієвішим способом отримати розуміння між співробітниками та керівником і це треба завжди розуміти та пам’ятати. Проговорили ключові аспекти щоденних завдань, а це порядок укладання договірних відносин з клієнтами та подальша природа комунікації після підписання договору, поговорили про портали, сайти, електронні бази даних, дні відкритих дверей, співпрацю з колегами з інших АН, робочі групи на що треба більше приділяти увага в роботі на
робочих ресурсів. Кожен висловив свою думку щодо покращення роботи на сайті компанії, який функціонал би необхідний впровадити на робочий портал, для вирішення більш продуктивного робочого завдання. Обмін досвідом колег також важливий при розумінні щоденного планування робочого дня, тижня, також були озвучені і слабкі сторони, які виявляються в щоденній роботі співробітників, але як кажуть хто нічого не робить, той і не помиляється!
Велика увага була спрямована на пожвавлення ринку надання банківських послуг, а це іпотечне кредитування, лізингове, іпотека від фіз.осіб також було розглянуто та активно обговорювалися всі пункти, що ведуть до професійного консультування клієнтів як ми говоримо в полях, коли співробітник працює безпосередньо з клієнтом і зобов’язаний володіти всією
достовірною інформацією для надання якісної ріелторської послуги клієнту. Було визначено найкращих співробітників за результатами минулого місяця, що є позитивним прикладом для менш досвідчених колег щодо підвищення свого професіоналізму на подальшу діяльність у компанії.

Compare Listings