We found 0 results. View results
Your search results

Як вибрати квартиру сім’ї з дітьми?

20.11.2023

Потреба у своєму житлі зростає, коли ви створюєте сім’ю. Підходити до вибору квартири для сім’ї з дітьми потрібно ретельно. Це не тільки планування, загальний метраж та кількість кімнат, а й інші важливі характеристики.

Як обрати квартиру сім’ї з дітьми 

Перед пошуком квартири потрібно почати з району проживання. Тут слід зважити на необхідні чинники. Це: 

  •  близькість дитячого садка або школи;
  • ¦ наявність лікарень та аптек;
  •  магазини, супермаркети та інші об’єкти.

Існують й інші особливості при виборі житла для сімей з дітьми, це наявність автомагістралей, їх наближеність до будинку, де живе сім’я. Адже це безпека для здоров’я та можливість без перешкод переходити проїжджу частину. Добре, якщо біля будинку є спортивні комплекси, музичні чи художні школи. Якщо біля будинку є ліс, озеро, річка, ставок, сквер, парк – це чудово, особливо для молодих мам, коли можна гуляти з коляскою годинником.

Після можна приступити до вибору нерухомості. У виборі квартири для сім’ї важлива її площа. Кожен член сім’ї повинен мати свою кімнату або хоча б свій особистий простір. Важливе і планування квартири, має значення розташування кухні, кімнат, санвузла та ванної кімнати.У квартирі має бути зручно.
Для мам з маленькими дітьми велике значення має поверх. Якщо є ліфт, то він має бути просторим та надійним.

Не варто купувати нерухомість для сім’ї: 

    • якщо вона розташована близько до ліфтових шахт , так як така житлова площа буде дуже галасливою;

кутова квартира, з кутовими стінами часто виникають проблеми через високу вологість;

  • розташована з північної сторони, може бути холодно і темно.

 

Для сім’ї з дітьми найбільше підходять дво- або трикімнатні квартири, так як у дитини повинна бути своя кімната, яка стане його особистим простором.

Пропозицій про продаж квартир сьогодні достатньо як на первинному, так і вторинному ринку. Купити квартиру в Миколаєві можна за допомогою агентства нерухомості “Оксаген”. Наші агенти з нерухомості підберуть варіант, що підійде саме вашій родині.

Compare Listings