We found 0 results. View results
Your search results

Популярні стилі у дизайні інтер’єру

21.11.2023

Затишок у будинку завжди був невід’ємною частиною успіху у житті. Дуже важливо приходити з роботи в місце, де буде комфортно та затишно. Якщо раніше, за радянських часів, ремонт у квартирах був приблизно однаковим, іноді навіть меблі були схожими, то зараз стало все по-іншому і сюжет фільму Ельдара Рязанова «Іронія долі чи з легкою парою» буде вже не актуальним у теперішньому житті. З’явилися можливості перепланування приміщень, використання безлічі різних декоративних матеріалів, покупки меблів на будь-який смак і так далі. За бажання та фінансових можливостей, можна зробити ваше житло ідеальним для вас.
У цій статті ми поговоримо про види дизайну інтер’єрів та наведемо приклади найпопулярніших у наш час стилів.

  1. Неокласика

Для людей з певним статусом, у яких вже сформувалися погляди на життя та уподобання, чудово підійде неокласичний стиль інтер’єру, званий також сучасною класикою. У цьому стилі одночасно поєднуються класичні елементи та сучасні технології. Неокласика відрізняється чіткою симетрією, строгістю, дорогим декором без химерності та перебільшення, єднанням простору тощо.

  1. Fusion (фьюжн)

Фьюжн є свого роду бунтарським стилем, у ньому можуть гармонійно поєднуватися абсолютно несумісні на перший погляд деталі. Основні особливості стилю: гармонійність, простота, яскраві фарби, шикарні тканини для оздоблення тощо.

  1. Еко

Еко стиль чудово впишеться у квартиру мешканця великого міста, з’явиться відчуття єднання з живою природою у кам’яних джунглях мегаполісу. Особливостями цього стилю є використання натуральних матеріалів і природних кольорів, м’яке освітлення, простота ліній, а також обов’язкова наявність живих кімнатних рослин.

  1. Мінімалізм

Мінімалізм – стиль, який характеризується стриманістю, простотою та строгістю в оформленні. Він підійде тим, хто мріє про просту елегантність або елегантну простоту. Особливості стилю: простота, строгість, мінімальна кількість деталей, багато вільного простору.

  1. Авангард

Авангардний стиль завжди йде в ногу з часом і постійно змінюється. Головною відмінністю авангарду є запровадження чогось нового. Основними особливостями даного стилю є використання передових матеріалів, експерименти з формою та кольоровою гамою, поєднання несумісного, увага до кожної деталі.

  1. Ар-Деко

Стиль Ар-деко – це, по суті, стиль для заможних людей, він не терпить дешевизни і передбачає наявність безлічі ексклюзивних елементів. Особливостями стилю є чіткі лінії, ступінчасті форми, а також яскраві контури та контрасти.
У будь-якому випадку, який стиль ви не обрали, найголовніше, щоб він підходив вам.Завжди є можливість дати політ фантазії та поєднати одночасно кілька стилів, при цьому отримавши шедевр, а не несмак.

Compare Listings