We found 0 results. View results
Your search results

Як вибрати відповідного дизайнера інтер’єру

21.11.2023

Зробити гарний ремонт та втілити свої мрії в реальність самотужки не кожен зможе. Найкраще для цього скористатися послугами професійного дизайнера. Але як його знайти та обрати правильного, щоб потім не шкодувати? Існує два відомі способи вибрати дизайнера:

– знайти за допомогою знайомих, родичів чи друзів;

– знайти самостійно в інтернеті (соціальні мережі, пошукові системи тощо).
Скориставшись першим способом, можна помилитися, тому що смаки у всіх різні і певний дизайнер, який підійшов до вашого знайомого, необов’язково підійде вам. Інша справа, якщо цього дизайнера порадили одночасно кілька людей з різними смаками або ви на власні очі бачили його роботу.
До пошуку дизайнера в інтернеті слід підійти з великою відповідальністю, не варто довіряти відгукам, вони не завжди бувають об’єктивними, особливо якщо відгуків не дуже багато. Є кілька моментів, на які слід звернути особливу увагу.

  1. Ознайомитись з роботами дизайнера (портфоліо)

Після того, як ви попередньо вибрали певного дизайнера, призначте йому зустріч і вивчіть його портфоліо. Там можна побачити роботи, які він виконав. Зверніть увагу на стилістику, у професіонала проекти повинні бути виконані в різних стилях (прованс, поп-арт, скандинавський стиль, мінімалізм і так далі), а не дотримуватися єдиного шаблону. Якщо в попередніх роботах обраного вами фахівця спостерігається шаблонність, будьте впевнені, що і у вас буде щось схоже, незважаючи на ваші побажання.

  1. Освіта та досвід

Ще одним, а може й найважливішим аспектом при виборі дизайнера, є наявність досвіду та освіти. Людина може бути справді талановитою і мати прекрасну фантазію та смак, але при цьому не знати будівельних нюансів (властивостей певних декоративних матеріалів, їх поєднання один з одним, правила перепланування тощо). У цьому випадку ви можете отримати на перший погляд те, що ви хотіли, але найближчим часом зіткнутися з проблемами.

  1. Договір та гарантії

Виходячи з вищесказаного, щоб надалі не зіткнутися з проблемами, обов’язково підпишіть договір з дизайнером та отримайте гарантії із зазначенням термінів!

Compare Listings