We found 0 results. View results
Your search results

Де та як шукати комерційне приміщення для бізнесу?

21.11.2023

Від вибору комерційного об’єкта значною мірою залежить ефективність, розвиток бізнесу, ставлення клієнтів та співробітників. Пропозицій на ринку нерухомості достатньо, але знайти те саме приміщення, яке підійде саме вам, не так вже й просто. Це може бути офіс, торгове приміщення, склад, популярні універсальні приміщення. Великим попитом користується оренда комерційної нерухомості на перших поверхах із власним виходом. Плюси таких приміщень – це великі вікна та високі стелі, що надає об’єкту привабливості. Такі приміщення зазвичай найвищі у ціні.

Локація
Розташування один із важливих критеріїв, від цього критерію залежить вартість об’єкта. Часто власники шукають місце з великою пішохідною транспортною прохідністю. Поблизу об’єкта дуже рекомендована наявність місця паркування, зручний під’їзд, бажана охорона паркування. Якщо вибираються виробничі цехи, де рідко з’являються клієнти, можна розглядати віддалені від центру райони, але варто враховувати зручність проїзду для співробітників, тому хорошим рішенням стане наявність поблизу хорошої транспортної розв’язки.

Технічні характеристики
Красива картинка – це добре, але технічні характеристики також важливі. Варто переконатись, що енергетична мережа приміщення відповідає бізнесу. Крім того, обов’язково слід звернути увагу на систему вентиляції, каналізаційну систему. Якщо ремонт ще не проведений, важливо уточнити, хто його виконуватиме, оплачуватиме, які терміни виконання роботи.Зверніть увагу на висоту стель, від цього залежить якість повітря в закритому приміщенні, кондиціювання.

Планування
Для більшості бізнесів підходить таке планування, де більшість приміщення вільна. При вільному плануванні кожен метр можна використовувати з користю.
Краще, якщо ви довірите підбір та пошук приміщення для бізнесу фахівцеві та зверніться до професійних агентств нерухомості. Ви отримаєте індивідуальні варіанти для бізнесу, які будуть відповідати вашим критеріям, і не доведеться ставити запитання, де і як шукати приміщення.

 

Compare Listings