We found 0 results. View results
Your search results

Всі захисники України, яким надали звання Героя, отримають власне житло

07.12.2023

Президент України Володимир Зеленський оголосив про надання власного житла всім захисникам України, які отримали звання Героя та стали кавалерами ордена “Золота Зірка” з моменту початку військової агресії Росії. Він наголосив, що країна реалізує важливу програму за принципом: “Україна захищає тих, хто захищає Україну”.

Згідно з цією програмою, всі, хто отримав звання Героя України з початку війни, мають повне право на власне житло. Також право на житло надається всім, хто, захищаючи державу, був удостоєний ордену “Золота Зірка”. Глава держави зазначив, що ці заходи застосовуються до всіх без винятку.

За його словами, вже 360 українців відзначили подібними нагородами з початку повномасштабного вторгнення росії.

Нагадаємо, що до кінця поточного року компенсацію за власне житло отримають 2,5 тисяч ветеранів. 1750 ветеранів та їхніх сімей вже отримали компенсацію на свої особисті банківські рахунки, а понад 200 із них уже купили власні будинки.

Отримати фінансування на житло чи покращення житлових умов можуть учасники бойових дій, інваліди внаслідок війни та члени сімей загиблих. Для цього необхідно зареєструватися для отримання житла, подавши заяву до виконавчого відділу місцевого самоврядування (заяву мають підписати усі члени сім’ї).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings