We found 0 results. View results
Your search results

27.07.2016 р. відбулася чергова нарада Спілки Ріелторських Компаній міста Миколаєва. Місце проведення АН Армар.

23.11.2023
Нарада пройшла практично у повному складі, були присутні 7 керівників агентств: Морозов А.І (АН «Армар»), Колесник Л.Л. (АН «Луїза»), Шмарко Г.М. (АН «Оксаген»), Руденко І.А. (АН «Номінал»), Єрмолов О.В. (АН «Юрінформ»), Олійников А.І. (АН «Флагман»), Іванов Є.М. (АН “Комфорт”). Поважна причина не дала можливості бути присутнім – Пермінову А.Г. (АН 21 Вік).
На порядку денному було кілька питань щодо вектора розвитку порталу нерухомості nikodom.com
Гаряче обговорювалися теми, спрямовані на зручність використання порталу для відвідувачів, де всі керівники брали активну участь.
Піднімалася дуже цікава тема SEO просування порталу, рішення якої, напевно, допоможуть користувачам без проблем знаходити портал nikodom.com у «глобальному павутинні». Таким чином скоротиться час пошуку найбільшої та прозорої бази об’єктів нерухомості Нашого улюбленого міста! Також у допомогу попередньої дискусії обговорювалася тема груп у соціальних мережах. Тут як і завжди, кожен керівник брав участь і приносив свіжі ідеї.
Всі присутні, насолоджуючись кавою, як завжди приходили до спільного рішення, яке було найкращим для будь-якого з обговорюваних питань. Партнерська робота СРК проходила у дружній обстановці та з масою інформації від директорів кожної агенції.

Compare Listings