We found 0 results. View results
Your search results

5 речей осіннього декору: що радять дизайнери

21.11.2023

З настанням осені, всі хочуть затишку та тепла, особливо це стосується нашого будинку. Наповнити будинок затишком допоможе правильний декор. Зміна пори року потребує оновлень.

Затишок та багатошаровість
Багатошаровість та поєднання несподіваних матеріалів для холодної пори року – найкраще рішення. Літні принти стільців можна накрити овечими шкурами. А щоб посилити романтичний ефект розставити яскраві букети у простих металевих вазах. На думку дизайнерів, найкращі кольори для осіннього декору – жовтий, помаранчевий та червоний, а ще глибокий зелений та оливковий.

 width=

Додаткове світло
Експерти з декору вважають, що світло в будинку восени має бути точковим – спрямованим лише на певну частину кімнати. Таким джерелом можуть бути настільні лампи, свічки, гірлярди.

Додатковий декор
Саме в’язані речі є одним з важливих атрибутів осені, їх може бути кілька, в’язані пледи з великими пензлями або помпонами наповнять теплом та затишком.
За допомогою мініатюрного декору можна створити затишок. Купуйте пляшку-колбу з тонованого скла, покладіть гілочки бавовни, очерету, прикрасьте її листям. Є ще одна деталь, вона, напевно, найпопулярніша в Європі, це вінок на двері, виглядає по-осінньому.
Осінь – час урожаю. Гарбуз – відмінний декор для кухні, він може бути справжнім або з мішковини.Виглядає ефектно, якщо її пофарбувати у білий колір. Можна влаштувати розвагу з дітьми та розмалювати разом.

 width=

Злитися з природою
Осінь – улюблена пора року для багатьох із нас. Тема природи завжди вдало виглядає в інтер’єрі, але найкраще, якщо природні деталі будуть ненав’язливим тонким штрихом до загального інтер’єру будинку. Осінній атмосфері додасть декоративне дзеркало у багатій золотій оправі, великі дерев’яні миски чи букети сухих квітів.

 width=

Compare Listings