We found 0 results. View results
Your search results

Що заважає українцям купити власну нерухомість

22.11.2023

Кожна людина мріє купити власне житло. На жаль, сильного бажання мало для здійснення мрії, і при покупці своєї нерухомості може виникнути багато питань.
Хоча співробітники агентства нерухомості «Оксаген» стверджують, що за правильного підходу проблем бути не повинно.

Вибір

Як на вторинний, так і на первинний ринок пропонує на вибір багато пропозицій. Експерти стверджують, що на сьогодні великий попит мають квартири в новобудовах.
Але якщо Ви не зібрали достатньо інформації про квартиру, визначитися з вибором буде нелегко. Прикладом інформативного ресурсу може стати сайт АН «Оксаген» http://oksagen.ua/ , на якому зібрано кращу нерухомість міста Миколаєва та передмістя, а також щодня оновлюються статті на тему нерухомості, та оглядається життя міста.
Оглядати житло потрібно дуже ретельно, звертаючи увагу на всі деталі, цікавитись у власників причинами продажу, попросити показати документи на житло, поговорити із сусідами. Такий підхід забезпечить Вам захист від аферистів та допоможе купити справді гарне житло.

Вартість

Ціни – це ще одна проблема, з якою стикаються потенційні покупці. Для більшості людей ціна за кв.м., як правило, занадто висока, тому купівля нерухомості відкладається на невизначений термін.
Фахівці можуть запропонувати кілька варіантів зниження ціни. Якщо стосується квартир на вторинному ринку, потрібно дивитися на пропозиції з позначкою «терміново». Швидше за все, власники готові додатково торгуватись із реальними покупцями.
Якщо купувати квартиру в новобудові, то фахівці рекомендують надавати перевагу комплексам на початковій стадії будівництва. Тоді забудовник пропонує нижчі ціни за квадратний метр.
Але експерти наполягають, що для вдалої угоди необхідно ретельно перевірити документи та звертати увагу на всі деталі, намагаючись не гнатися за підозріло низькою ціною.

Compare Listings