We found 0 results. View results
Your search results

Що таке самобуд і чи потрібно його узаконювати?

21.11.2023

Для кожної людини головною метою в житті є сім’я, а для сім’ї в першу чергу потрібно організувати комфортне проживання і для цього необхідно побудувати власний будинок.

На сьогоднішній день, за відсутності фінансової стабільності, люди при будівництві будинку в тій чи іншій мене намагаються заощадити, будь то використання менш якісних будівельних матеріалів або менш професійних будівельників, при цьому всім доводиться частково порушувати встановлені законодавством вимоги під час будівництва будинку.

Але порушуючи норми законодавця побудувати комфортний будинок неможливо, тому виникла потреба узаконення самозабудови.

Потрібно розуміти, що самозабудова – це вид нерухомості, зведений за відсутності дозвільних документів. Наприклад, це може бути порушення стандартів будівництва, будівництво на самозахопленій землі або незаконна прибудова до будинку.

Тому, з метою захисту своїх прав та вкладених у будівництво фінансів, щоб не платити штрафи, вберегти будинок від примусового зносу необхідно своєчасно узаконити самобуд.

Для того щоб спокійно зводити свій будинок або ж узаконити вже зведений Вами будинок без наявності дозвільних документів, необхідно в першу чергу отримати правову консультацію від професійних юристів і визначитися як краще оформити свою нерухомість

Compare Listings