We found 0 results. View results
Your search results

Що мешканці найчастіше змінюють у плануванні квартир?

21.11.2023

Більшість людей зараз обирають житло в новобудовах, і це зрозуміло, оскільки така квартира має багато переваг:

  • для будівництва новобудов використовується нова монолітно-каркасна технологія, яка гарантує 100-річний термін експлуатації об’єкта;
  • ви отримуєте комфортні умови життя;
  • у нових будинках використовуються сучасні енергозберігаючі технології, завдяки яким можна заощадити на комуналці;
  • у дворах є парковки, дитячі майданчики, а на перших поверхах відводиться місце для магазинів, аптек тощо;

Квартира в новобудові – чудовий варіант для інвестицій.
Щодо планувань, багато забудовників пропонують своїм клієнтам індивідуальні планування. Час однакових квартир назавжди відходить у минуле.

Що найчастіше змінюють мешканці планування?

Кухня – вітальня
Часто в нових квартирах кухні роблять як центр квартири, щоб проводити тут вільний час та приймати гостей. Відсутність перегородки між кухнею та вітальнею додасть приміщенню простору, де можна помістити обідній стіл, дивани, крісла, телевізор та все, що завгодно. Справжнісінький рай для любителів подивитися кіно за вечерею. Зону приготування їжі можна відгородити розсувними панелями чи стаціонарною стійкою.

Ванна та санвузол
Часто плануючи ванну та санвузол, додають ще частину коридору. Великий коридор – це функціонально. Заплатіть за зайву площу, яку при цьому не використовувати. Велика ванна кімната виявиться більш комфортною, ніж просторий коридор.Якщо площа санвузла дозволяє, можна в ньому розмістити ванну та душову кабінку. Буде місце і для додаткових шафок, пральної машини та сушарки.

Кладові або окремі вбиральні
Завдяки наявності просторих службових приміщень простіше навести лад. Також в такій квартирі не буде потрібно багато шаф, які займають багато місця і повинні відповідати інтер’єру.
Щоб отримати ідеальне планування, варто обговорити його із забудовником під час укладання договору. Для безпеки мешканців враховується безліч факторів, це і поверх, і матеріали, з яких виготовлятимуться стіни та розташування несучих стін конструкції, планування житла на верхніх і нижніх поверхах.

Compare Listings