We found 0 results. View results
Your search results

Етапи оформлення субсидії у 2016 році

23.11.2023

В Україні у 2016 році різко зросли ціни на ЖКП. Тому оформлення субсидій стало актуальним у світлі подій. Тим, хто раніше не цікавилося даним питанням, наше агентство розповість деякі нюанси процесу.
Насамперед, потрібно правильно заповнити всі документи. На отриману поштову скриньку надходять декларації та заяви з детальною інструкцією про заповнення всією необхідною документацією.
Далі документи слід подати до місцевого відділу соціального захисту. На сьогодні існують і онлайн подання заяви, що набагато спрощує процес. Вам необхідно лише надіслати документи на електронну пошту відділу. Якщо Ви живете у селі, то можна передати документацію через відповідальних працівників сільрад, які відправлять їх у необхідні організації. Також можливо попередньо зареєструватися на сайті https://subsidii.mlsp.gov.ua/ для оформлення житлової субсидії.
У середньому для отримання відповіді про отримання субсидії йде близько 10 днів. Працівникам соцзахисту потрібно перевірити дані, зазначені в декларації та заяві, зв’язатися з організаціями, які надають різні довідки.
Про прийняте рішення Вам повідомлять за номером телефону, який був вказаний у заяві чи електронною поштою, якщо Ви заповнили необхідну графу.
Також  Кабінет Міністрів України створив  електронний калькулятор для розрахунку субсидії http://www.kmu.gov.ua/control/calculator. Необхідно  заповнити форму  і за кілька хвилин прийде результат.

Compare Listings