We found 0 results. View results
Your search results

Ідеальне житло

21.11.2023

При виборі житлової нерухомості люди хочуть перетворити ці будинок або квартиру на житло своєї мрії, кожен має свій смак, тому для різних людей по-різному виглядає ідеальне житло. При розстановці пріоритетів слід дуже уважно поставитися до поставленого завдання, щоб уникнути бездумно витрачених коштів та інших проблем. Найкраще дотримуватися чітко розробленого плану.

Фахівці АН «Оксаген» рекомендують дотримуватись наступних пунктів при підборі ідеального житла:

1.       Розпишіть по пунктах, починаючи з головного, закінчуючи другорядним, що саме Ви б хотіли бачити у Вашому майбутньому житлі (площа, кількість кімнат, поверховість, локація, інфраструктура і т.д.) . Часто буває таке, що нерухомість, що переглядається, має привабливі нюанси (красивий фасад будівлі, великий балкон, вид з вікна і т.д.). Тому, маючи чіткий перелік вимог, Ви будете твердішими у своєму виборі.

2. Ходіть на перегляди варіантів, ретельно перевіряючи все досконало в квартирі (будинку). Це стосується стін, стелі, вікон, даху, сантехніки. Часто буває, що недоліки намагаються приховати за допомогою настінних або підлогових килимів, фотошпалер , картин і меблів, тому обов’язково попросіть власника квартири (будинку) показати Вам всі приховані місц

3. Складіть таблицю, в які вносите дані переглянутих Вами квартир (будинків), з детальною вказівкою всіх нюансів не тільки всередині об’єкта, що переглядається, але і на прилеглій території. Це допоможе Вам зважити всі “за” і “проти”, приймаючи остаточне рішення.

4.      Складіть план об’єкта нерухомості, що переглядається, і прикладіть його до вищезгаданої таблиці. При цьому не потрібно бути художником, достатньо схематичного начерку.

5.      Перегляди кожного об’єкта, що особливо сподобався, слід проводити кілька разів і в різний час доби, щоб зрозуміти ступінь освітленості кімнат, рівень шуму за вікном і т.д.

 

Після перегляду кількох об’єктів, зробіть докладний аналіз побаченого, використовуючи перераховані вище допоміжні засоби. Не робіть поспішних висновків, дуже добре все обміркуйте. У цьому питанні поспіх може лише нашкодити. Уявіть себе в квартирі, як Ви розпорядитеся простором, що потрібно переробити, додати, щоб Ваші можливості

Compare Listings