We found 0 results. View results
Your search results

Як швидко та вигідно продати квартиру?

20.11.2023

Коли ми думаємо про продаж квартири, поняття “швидко” і “вигідно” опиняються в конфронтації між собою. Швидко і вигідно продати квартиру все ж таки можливо, якщо діяти правильно. Насамперед варто звернутися до авторитетного агентства, яке зацікавлене у вигідному продажу вашої квартири, адже від цього залежатиме і дохід самих агентів нерухомості.

Перше правило 

Щоб продати квартиру швидко, необхідно встановити ринкову ціну. Вона має бути не занижена, але й не завищена. Ціна повинна відповідати показнику ринку нерухомості в даному районі, типі будинку і т.д. Звичайно, найкраще звернутися до професіонала, який знає всі тонкощі ринку нерухомості та ціни. Він зможе визначити мінімальну та максимальну вартість квартири, а також терміни продажу. При правильно встановленій ціні квартиру можна продати за 2-4 тижні, за заниженою менш ніж за 2 тижні, при завищеній – кілька місяців.

Друге правило 

Багато залежить від передпродажної підготовки квартири. Можливо ремонт робити і не потрібно, але варто упорядкувати квартиру, усунути сторонні запахи, викинути мотлох. Звільніть якнайбільше простору. У квартирі має бути затишно. Стан вашої квартири може відігравати важливу роль при прийнятті рішення покупцем.

Третє правило 

Всі документи повинні бути в порядку. Чим швидше буде оформлений пакет документів, тим швидше ви продасте квартиру. Якщо вирішили продати квартиру, одразу виписуйтесь, тому що це може зайняти близько місяця. Виписати неповнолітніх складніше, оскільки їх потрібно прописати на іншу адресу. А якщо є співвласники, необхідно отримати їхню згоду на продаж. Також, якщо квартира була куплена у шлюбі, необхідно надати письмовий та завірений дозвіл чоловіка на продаж нерухомості. Результати експертної оцінки та технічний паспорт на квартиру теж потрібні для укладання угоди купівлі-продажу. Обов’язково зберіть документи про право власності. Вже готові усі документи – це великий плюс для покупця. Покупці не люблять тяганини і більш схильні до тих продавців, у яких з юридичного боку все гаразд.

Швидко і вигідно продати квартиру можливо, для цього потрібно упорядкувати саму квартиру і документи, а також встановити адекватну ціну. Також продавець повинен бути відкритий до питань і доброзичливий. Знижка при купівлі також може позитивно вплинути на рішення. Звернувшись в агентство нерухомості, угода купівлі-продажу пройде швидше і на вигідніших умовах. АН “Оксаген” завжди до ваших послуг!

Compare Listings