We found 0 results. View results
Your search results

Як дешево купити квартиру в Миколаєві?

16.11.2023

Недорого житло в Миколаєві знайти нескладно, але можливі неприємні сюрпризи. Щоб не потрапити на вудку шахраїв, наші спеціалісти розкажуть, на що потрібно звернути увагу, щоб за невелику суму не отримати великих проблем.

Як купити квартиру дешево?

Поради від АН “Оксаген”:

  1. Вибирайте квартири з більш невеликим метражем, так як це може істотно знизити вартість житла. Також зверніть увагу на розмір кухні, тому що він впливає на ціну.
  2. Поставте локацію важливим фактором при виборі квартири. Житло в престижних районах з розвиненою інфраструктурою та близькістю до центру може бути дорожчим, але у віддалених районах можна знайти доступніші пропозиції.
  3. Використовуйте конкуренцію на ринку нерухомості на свою користь. Вивчіть усі доступні пропозиції, влаштуйте своєрідний аукціон, щоб отримати найкращу ціну. Не поспішайте з першою вигідною на перший погляд пропозицією, ретельніший підхід допоможе вам заощадити значно більше.
  4. Покупка по пільговій іпотеці. З 1 серпня програма “єОселя” стане формально доступною для широкого кола українців. Умови кредитування привабливі: річна ставка 7% та термін погашення до 20 років. Проте є деякі нюанси. По-перше, претендентам на пільгову іпотеку необхідно пройти кастинг у банку, щоб упевнитись у достатніх доходах, які дозволять погасити кредит. Це вимагає стабільного та підтвердженого доходу, чи то “біла” зарплата, чи інші джерела доходу. Пільгова іпотека є гарною нагодою для тих, хто хоче купити своє власне житло. Вона доступна для різних категорій громадян, таких як ветерани війни та їх сім’ї, учасники бойових дій, особи з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи та інші громадяни, які не мають свого житла або проживають у нерухомості з обмеженою площею.
  5. Скористайтеся послугами агентства нерухомості.Звертайтеся в агентство “Оксаген”, ми допоможемо підібрати квартиру, яка буде відповідати вашому бюджету та всім вимогам.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings