We found 0 results. View results
Your search results

Як облаштувати орендовану квартиру, щоб у ній стало затишніше

21.11.2023

Навіть якщо змінити незначні деталі орендована квартира може перетворитися та стати затишніше. Чужу площу можна перетворити на затишне місце за допомогою прибирання, перестановки, нових меблів, оновлення дрібних деталей, ароматів та декору. Звичайно, добре узгодити всі зміни з власником, особливо це стосується косметичного ремонту.

Позбавтеся зайвого
Часто орендовані квартири сповнені непотрібних речей. Зберіть все непотрібне і передайте це власнику або за його згодою можна скинути все в комірчину або комору. Ви позбавитеся всього зайвого і очистите простір.

Перестановка та нові меблі
Перестановка – універсальний прийом. За допомогою зонування можна створити житло під свої потреби. Створити нову атмосферу можна за допомогою нових меблів. Краще купувати функціональні меблі, які підійдуть для інтер’єру. Можливо, це розкладний обідній стіл, кутовий диван, яскраве крісло-мішок, м’який пуф або ширма для зонування.

Декор
За допомогою декору можна зробити житло набагато затишним. Можна додати текстиль, скатертини, штори, килимки, доповнять інтер’єр декоративні подушки і т.д. Перетворять житло два-три яскраві та стильні предмети. Також дуже гарний варіант декору – дзеркала. Вони зроблять інтер’єр затишним і збільшать приміщення.
Особливо у вторинному фонді у орендованих квартирах, часто залишаються різні запахи. Тому спочатку зробіть генеральне прибирання кімнат, приділивши увагу місцям із особливою концентрацією запаху.Якщо в квартирі є старі меблі, можна їй дати друге життя, пофарбувати її, покрити іншим лаком, постарити або прикрасити декупажем. Нині це модна тенденція. Також можна декорувати старі валізи та скрині, вони замінять комод, столик чи пуф.

Правильне світло
Правильне світло зонує простір. Купуйте нові освітлювальні прилади. Найекономніший спосіб зміни освітлення – це купівля нових лампочок. Розсіяне світло створює атмосферу відпочинку та розслабленості, а менш потужні лампи у вітальні не сліпитимуть очі. Гарно виглядають настільні лампи, бра та торшери.

Персональна зона комфорту
Якщо ви працюєте віддалено, то подбай про комфортну робочу обстановку: письмовий або комп’ютерний стіл, кілька полиць, настільна лампа і комфортне крісло.
Ще затишніше квартира стане, якщо прикрасити її позитивними речами, це можуть бути сувеніри з різних країн, фотографії з рідними, збірка книг улюбленого автора.
Якщо говорити про косметичний ремонт, то не кожен власник погодиться, але все ж таки спробувати варто, особливо якщо квартира не в кращому стані. Зробити знімне житло не так вже й складно, головне бажання і трохи фантазії.

Compare Listings