We found 0 results. View results
Your search results

Як організувати переїзд без стресу

21.11.2023

Переїзд завжди пов’язаний із безладом, хаосом, але прості поради допоможуть переїхати швидко, організовано та без зайвого стресу. Для підготовки до переїзду необхідно кілька днів.

Не беріть, що вам не потрібно
Переїзд хороший привід, щоб позбутися мотлоху. Щось викиньте, віддайте друзям, можна зробити розпродаж. Розмістіть оголошення у соціальних мережах. Непотрібні речі не доведеться пакувати, платити за вивіз, думати, де їх зберігати надалі.

Маркування коробок
Щоб процес упаковки не був стомлюючим, запасіться коробками, великими пакетами, скотчем, маркером і т.д. Коробки можна купити в службах доставки або спитати в супермаркеті.
Одяг, текстиль та інші м’які речі зручніше пакувати в пакети, великі мішки чи сумки. Крихкі речі загорніть у пухирчасту плівку, газети чи одяг. Підпишіть кожну коробку чи пакет. Можна привласнити кожній кімнаті колір, наприклад кухня жовтий, вітальня зелений. Коли збиратимете коробки, на кожну наклейте шматочок кольорового паперу, який відповідає кольору кімнати.

Як безпечно перевезти побутову техніку
Побутову техніку краще перевозити у рідних коробках, якщо вони є. Якщо ні, знайдіть відповідні за розміром, закріпіть скотчем незнімні частини. Сам корпус техніки укутайте в поліетилен або стретч-плівку та помістіть у коробку. Екран телевізора краще додатково захистити плівкою та щільним картоном.
Що стосується меблів, то їх потрібно максимально розібрати. Матраци та модулі м’яких меблів варто обернути клейонкою та зафіксувати скотчем.

Як вибрати фахівців
Наймаючи спеціалістів, дізнайтеся про їхні обов’язки. Деякі компанії, які пропонують послуги з вантажоперевезення, можуть допомогти з упаковкою речей та розбиранням меблів. Замовляючи машину для доставки, зверніть увагу на її обладнання, на час навантаження та на тарифи. За додаткову плату вони можуть відвезти на утилізацію стару побутову техніку, меблі, будівельне сміття. Обговоріть ці завдання наперед.

Виділіть час для організації переїзду
Переїзд – це завжди стрес та емоції, тому вам знадобиться час, щоб звикнути до нового місця. Після розпакування речей можна досліджувати довколишні околиці. Прогуляйтеся пішки або зробіть коло кварталом на автомобілі.

Compare Listings