We found 0 results. View results
Your search results

Як підготувати об’єкт до продажу

22.11.2023

На жаль, багато хто не розуміє, що об’єкт потрібно ретельно підготувати до продажу. Це обов’язковий крок, якого потрібно підійти відповідально. До приходу потенційного покупця потрібно готуватися.
Насамперед у квартирі слід навести порядок, зробити генеральне прибирання, надати квартирі товарний вигляд. Незважаючи на те, що найчастіше ми продаємо стіни, людина, яка приходить дивитися Вашу квартиру, сприймає загальну атмосферу, настрій квартири. Можливо, нові мешканці робитимуть ремонт або все облаштують під себе, і їм у принципі неважливий той ремонт, який зроблено у Вас, але основне враження людина отримає від візуального огляду квартири.
На сьогоднішній день величезна кількість квартир на ринку, і виграє той, у кого квартира приємніша. Якщо Ви продаєте квартиру, в якій зараз проживаєте, до приходу покупця потрібно зробити квартиру привабливішою! Нехай Ваша кухня зустріне людей чистою плитою та раковиною, поставте на стіл вазу з цукерками чи фруктами. У кімнатах повинні бути заправлені ліжка, всі зайві речі прибрані в шафи, якщо у Вас є тварини, їхня присутність у квартирі не повинна вгадуватись за запахом, провітріть приміщення. Особливу увагу приділіть ванній кімнаті. Прилади сантехніки повинні бути максимально чистими, наскільки це можливо, якщо на стінах ванної є пліснява, її потрібно видалити спеціальними засобами. Постарайтеся звільнити простір у коридорі, особливо, коли це зима та багато взуття та верхнього одягу. Саме з цього місця починається знайомство з Вашою квартирою, тому він має бути просторим.Під час огляду, у квартирі має бути максимум світла, тому, навіть якщо Ви любите напівтемряву, до приходу потенційних покупців, відкрийте штори, якщо вони у Вас темні, увімкніть світло, якщо десь перегоріла лампочка, її потрібно замінити. Подбайте про те, щоб підлога була чиста, якщо на підлозі килими, то пропилососьте їх, якщо ламінат, паркет, лінолеум або плитка, вони не повинні прилипати до ніг.
Дуже часто люди продають квартиру, яка дісталася у спадок, і стан даної квартири не дуже покращити нашими порадами, проте є кілька секретів і для такої категорії. Як правило, в такому житлі присутні меблі та особисті речі колишніх власників. Намагайтеся максимально звільнити квартиру від речей, вивезіть, роздайте меблі, ретельно вимийте підлогу, вікна, двері, прилади сантехніки, добре провітріть. Нехай квартира буде порожня, це звільнить простір і візуально додасть обсягу. Якщо шпалери або стіни брудні, їх можна затонувати в один колір світлою фарбою водоемульсійної, підлоги пофарбувати. Таким чином, витративши невеликі гроші, Ви зробите сприйняття Вашої квартири набагато ефективніше, що послужить більш швидким та вигідним продажам.
Якщо Ви мешкаєте в іншому місті і у Вас немає можливості приїжджати на показ квартири, Ви можете сміливо доручити це нам! Краще за навченого фахівця квартиру не покаже ніхто!
Запорукою успішного продажу товару є його презентація! Я сподіваюся, що наші поради допоможуть Вам, а наша агенція подбає про покупців.

Compare Listings