We found 0 results. View results
Your search results

Як зробити інвестиції в нерухомість безпечними: поради від АН “Оксаген”

15.12.2023

Багато хто переконаний, що нерухомість залишається одним із найбільш надійних активів для інвестування. Але це лише за умови ретельного та правильного підходу до інвестування. Головна мета вкладень у нерухомість – не лише заробіток, а й збереження вкладених коштів. Однак вибір відповідного об’єкта для інвестування та безпечні методи вкладення вимагають уваги та ретельної перевірки.

Поради щодо безпечного інвестування в нерухомість включають ряд важливих етапів. Насамперед, кожен потенційний інвестор має перевірити всі необхідні документи та контакти, вивчити схеми фінансування та ринок нерухомості.

На що слід звернути увагу під час інвестування в нерухомість?

Необхідно звернути увагу на такі аспекти:

  • Тип нерухомості (новобудова, вторинне житло, склад та інші), оскільки це впливає на обсяг та зміст документів.
  • Наявність прав власності на об’єкті та кількість власників. Інвестору слід переконатися, що об’єкт продається власником нерухомості з повним правом на відчуження.
  • Обмеження, арешти чи іпотеки на об’єкті такі умови можуть становити ризик виникнення прав третіх осіб на нерухомість.
  • Умови контракту та схема залучення фінансування, оскільки вони можуть перешкодити отриманню очікуваного прибутку, навіть якщо всі права та дозволи є.
  • Наявність дозволів на будівництво, адже без них інвестиції неможливі.
  • Податкові зобов’язання, які також необхідно враховувати під час продажу об’єкта.
  • Не варто ставити всі вкладення в одну нерухомість. Різноманітність у портфелі допоможе пом’якшити ризики. Інвестування в різні типи нерухомості або різні географічні області може бути хорошим способом захистити себе від можливих несподіванок.
  • Регулярний моніторинг та оновлення стратегії. Світ нерухомості постійно змінюється. Важливо регулярно моніторити зміни в ринкових умовах та оновлювати свою стратегію інвестування відповідно до нових тенденцій та вимог.

Дотримуючись порад наших фахівців, можна не тільки безпечно інвестувати в нерухомість, а й збільшити свій капітал. Звертайтеся до нашого АН “Оксаген”, ми допоможемо інвестувати правильно та безпечно!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings