We found 0 results. View results
Your search results

Як впливає оформлена субсидія на орендну плату?

23.11.2023

Оскільки зараз ціни на ЖКП зростають, стало актуальним питання оформлення субсидій. Як же вчинити людям, які орендують нерухомість?
Природно, що для великої кількості населення такі суми надто високі, тому дедалі більше людей звертаються до державних служб та оформлюють субсидії.
Як повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева, у 2016 році ще більше людей зможуть отримувати субсидії.
Чого не скажеш про людей, які орендують житло. Звісно, ​​наймачі нерухомості також мають можливість на оформлення, але для цього потрібно, щоб було укладено договір оренди. Зазвичай, власники квартир, щоб уникнути податків, здають свою нерухомість неофіційно, і орендарі не мають можливості самостійно вирішити це питання. Тому варто визначити, чи впливає на вартість житла, що орендується, оформлена субсидія.
Фахівці, які займаються орендою квартир, заявляють, що орендодавці не часто оформлюють субсидію на житло, хоча це безперечна перевага при здачі нерухомості. Вони усвідомлено при описі житла не вказують на наявність субсидії на ЖКП.
Ріелтори повідомляють, що в столиці наявність або її відсутність субсидії ніяк не впливає на суму за оренду житла.
Протилежна ситуація склалась в інших регіонах України. Наприклад, у центрі країни з жовтня до квітня власники знижують ціну, щоб у орендарів була можливість виплати комунальних послуг без заборгованостей. На сході оформлена субсидія є головним пріоритетом при оренді.
І все ж таки ми настійно рекомендуємо оформляти субсидію, і першу чергу тим, у кого квартири з великою площею.

Compare Listings