We found 0 results. View results
Your search results

Як створити щасливу квартиру

23.11.2023

Відомо, що щастя завжди криється у дрібницях. Тому не обов’язково для облаштування своєї квартири потрібно купувати дорогі меблі або замовляти модного дизайнера інтер’єру. Можна досить бюджетно облаштувати своє сімейне гніздечко та отримувати від цього справжнє задоволення. Сьогодні ми розповімо кілька порад, як це зробити без особливих зусиль.

Квіти

Нехай це банально, але все ж таки є фактом. Живі квіти дають квартирі простір та свободу, а їхнім господарям додають позитивних емоцій. Якщо ж у Вас немає часу на такі вишукування, просто купіть або декоруйте вазу, щоб час від часу ставити в неї свіжий букет. Він підсвідомо викликатиме радість і підвищить Ваш настрій.

Сентиментальні фотографії

Ще одна банальність, що здається на перший погляд, але яка безвідмовно працює – фотографії Вашої родини, розвішані по квартирі. Облаштуйте дизайн квартири таким чином, щоб вони вигідно виділялися на стінах або відведіть для них спеціальний куточок для приємних спогадів. Не забудьте потурбуватися про красиві та жваво вписувані в інтер’єр рамках, і тоді не пройде й дня, щоб Ви не поглянули на сімейні фото, відчуваючи приплив позитивних емоцій. Тільки не забувайте іноді змінювати знімки, щоб не вважати їхню буденністю.

Квіткові аромати та ваніль

Усім відомо, що людина – істота багатогранна. Тому ми здатні сприймати навколишній світ не лише тактильно, а й за допомогою запахів. Не полінуйтеся вибрати приємні та розслаблюючі ароматичні палички чи свічки, щоб розставити їх по квартирі. Також запахами можна розділяти приміщення на зони: робочу, для сну та відпочинку чи фізичних вправ. Таким чином Ви інтуїтивно сприйматимете певні кімнати як заклик до певної дії.
Використовуйте ці маленькі хитрощі і створіть у своєму будинку непередавану атмосферу тепла та затишку!

Compare Listings