We found 0 results. View results
Your search results

Як у найкоротші терміни продати квартиру в Україні – поради

23.11.2023

Зараз дедалі більше стає актуальним питання, як переконати потенційного покупця купити саме цю квартиру чи будинок. Хоча критерії відомі всім, і вигадувати велосипед не треба.

  • Нерухомість насправді не поступається описаному об’єкту на сайті;
  • Документи заздалегідь готові до продажу;
  • Авторитет та напрацьоване ім’я агентства, готовність працювати з клієнтами;
  • Торг.

Документи

Заздалегідь підготуйте всі документи про житло, проконсультуйтеся у юриста. Чим швидше ви приведете документацію в порядок, тим більша ймовірність швидкої угоди. Варто звернути увагу на такі нюанси, як реєстрація неповнолітніх, оцінка вартості нерухомості тощо.

Реклама

Найвірніший спосіб – це реєстрація на всіх безкоштовних сайтах для розміщення оголошень, оплата реклами в газетах. Але все-таки в цій справі помічниками стануть авторитетні агентства нерухомості, що заявили про себе. Професіонали, які там працюють, допоможуть Вам без зайвого клопоту продати Вашу нерухомість.

Оцінка нерухомості

Якщо правильно оцінити об’єкт продажу, це дає великий відсоток на успішний продаж. Якщо Ви все ж таки вирішили не звертатися за допомогою до фахівців і самостійно оцінити свою квартиру, то перш за все варто подивитися на нерухомість на ринку, схожу за критеріями на Вашу. Переглянувши кілька варіантів, Ви можете вивести середню суму на Ваш об’єкт.
Також варто звернути увагу на знижку та врахувати її у вартість.Адже те, що Ви зможете скинути певну суму, дасть більший відсоток проведення успішної угоди.

Підготовка квартири до показу

Перед тим, як показати квартиру потенційному покупцю, варто здійснити низку дій. Насамперед, Вам потрібно прибрати всі сторонні предмети та предмети інтер’єру, які захаращують квартиру. Це не тільки зробить чистіше будинок і покращить його стан, а й візуально розширить площу. Не варто забувати і про під’їзд. Адже це саме те, що покупець бачить насамперед.

Інформація про об’єкт

Необхідно підготувати відповіді на питання: площа, перепланування, сусіди, комунальні служби.

Compare Listings