We found 0 results. View results
Your search results

Як заробити на комерційній нерухомості?

21.11.2023

Фахівці ринку нерухомості стверджують, що найбільш прибуткові інвестиції – це інвестиції у комерційну нерухомість. До об’єктів комерційної нерухомості можна віднести будь-які об’єкти нежитлових фондів. Це можуть бути будинки, які застосовуються під офісні, банківські, розважальні або інші цілі.
Один квадрат комерційної нерухомості коштує вищою, ніж житлової нерухомості. На ціноутворення насамперед впливає розташування та клас самого приміщення. Для інвестування в комерційну нерухомість потрібен значний капітал, який може перевищити вартість звичайної квартири як мінімум у півтора рази.

Покупка з метою перепродажу
Можна придбати комерційну нерухомість у забудовника на етапі будівництва. Після здачі будинку в експлуатацію заробіток може становити 15-25%, а це велика сума.

Покупка для оренди
Інвестор купує комерційну нерухомість у новобудові на етапі будівництва, потім робить косметичний ремонт та здає в оренду. Такі приміщення досить потрібні і орендуються під магазини, салони краси, кафетерії і т.д.
Але при цьому інвестор витрачає гроші на нерухомість, косметичний ремонт, комунальні платежі. У міру розвитку району, де розташована нерухомість, її вартість може поступово зростати.

Власний бізнес
Купівля нерухомості може бути для власного бізнесу, якщо у вас є ідеї, досвід та бажання. Як правило, такі приміщення можна використовувати для ресторанів та кафе, спортивних клубів, салонів, магазинів. Вам не потрібно платити за оренду, а також можна будь-якої миті продати свій бізнес «під ключ», заробивши ще й на працюючому бізнесі.
Будь-яка операція з комерційною нерухомістю має супроводжуватись необхідним пакетом документів, з урахуванням усіх законів та аналогічними документами місцевих органів влади.

Compare Listings