We found 0 results. View results
Your search results

Якими професійними якостями повинен мати агент із продажу нерухомості?

22.11.2023

Співробітники АН «Оксаген» проаналізували ситуацію на ринку ріелторських послуг та з’ясували методи покращення якості роботи ріелторів.
Керівник відділу агентства нерухомості «Оксаген» Царенко Наталія поділилася своїми спостереженнями з приводу того, які професійні якості має мати спеціаліст з продажу нерухомості.

  •  –  Знання. Бути в курсі подій, використовувати аналітику, бути фахівцем у всіх суміжних сферах, орієнтуватися у тенденціях та змінах ринку нерухомості.
  • –  Мужність. Бувають випадки, коли ріелтори не хочуть говорити про реальну ціну об’єкта і тим самим надають ведмежу послугу клієнту. Погоджуючись працювати за обумовленою ціною, власник згодом змушений значно знижувати ціну, особливо якщо нерухомість необхідно продати у визначені терміни.
  • – Чесність. Завжди кажіть правду клієнту! Не брешіть, бажаючи отримати ексклюзивний договір на продаж. У угоді дуже важливі збіг та довіра. В іншому випадку, клієнт витратить час і нерви, а Ви – енергію та віру у власні сили.
  • –  Договороспроможність. Важливо вміти домовлятися з усіма сторонами угоди. Потрібно бути дипломатом та знайти підхід до кожного з членів угоди.
    – Вміння орієнтуватися у ситуації та швидко приймати рішення. Найчастіше саме швидко прийняте рішення агента призводить до угоди.
  • – Впевненість у собі. Якщо Ви самі не впевнені в тому, що можете продати об’єкт, то як у цьому може бути впевнений клієнт?
  • – Чуття. Іноді єдиний показаний клієнту об’єкт підходить на 100%.
  • – Співчуття. Вміння поставити себе на місце іншого.
    –  Бути найкращим продажником.

Шановні клієнти! Будьте впевнені, що в АН «Оксаген» працюють лише справжні професіонали своєї справи! Ваша нерухомість у надійних руках.

Compare Listings