We found 0 results. View results
Your search results

Клінінговий сервіс: плюси та мінуси, у яких випадках без нього не обійтися

21.11.2023

Останнім часом популярно користуватись послугами клінінг-сервісів. Особливо часто його замовляли після прийому квартири в новобудові або після закінчення ремонтних робіт. Основна функція клінінгової компанії – прибирання приміщень, прибирання території, миття вікон, вивіз сміття тощо. Під поняттям клінінг розуміють професійне прибирання, наведення ладу за допомогою спеціального обладнання та засобів для чищення.
Існують такі послуги з прибирання:

  • «експрес». Коли наводиться порядок до якоїсь урочистості із прибиранням значних зон та ділянок забруднення;
  •  регулярне прибирання. Фахівці можуть приїжджати за графіком;
  •  генеральне прибирання. Стандартне прибирання всіх кімнат, а також миття балконів, фасадів, дзеркал, світильників, догляд за рослинами, видалення плям;
  • після ремонту. Утилізація будівельного сміття, видалення будівельного пилу та забруднень, комплексне очищення приміщень, усунення слідів ремонтних робіт та неприємних запахів.

Прибирання можуть надавати й інші послуги, такі як хімчистка килимів, матраців та меблів, миття вікон або сантехніки.

Переваги та недоліки послуг клінінгової компанії
Виклик клінгової компанії – це чудове рішення для наведення чистоти у квартирі чи будинку. З плюсів можна виділити:

  • економія часу;
  • якість збирання. Прибирання проходить за допомогою спеціального обладнання та якісної побутової хімії, без пропусків важливих зон.Можуть використовуватися органічні засоби, якщо серед мешканців алергії;
  • економія на засобах для чищення;
  • широкий спектр послуг.

Серед недоліків наголошують на невиправданих витратах, оскільки це витрати для сімейного бюджету. Ціна збирання залежить від видів забруднень, періодичності, площі та інших факторів. Також не всі захочуть пускати до будинку незнайомців.
Останнім часом з’явилося дуже багато клінінгових компаній і не всі мають хорошу репутацію. Перед вибором краще читати відгуки.
Загалом, бажання користуватися послугами клінінгових компаній чи ні залежить від фінансових можливостей та переваг власника житла. Все також залежить від ситуації: можуть приїхати гості або прибрати наслідки після вечірки; наслідки ремонту, пожежі чи затоплення. Фахівці з професійною технікою та побутовою хімією досвідченіші в цьому питанні і докладуть максимум зусиль для ліквідації забруднень.
Щодо ціни, вартість клінінг послуг залежить від регіону та типу робіт. Також впливає кількість приміщень. За багатьма ділянками ціна може бути договірною.

Compare Listings