We found 0 results. View results
Your search results

Квартира з ремонтом від забудовника

21.11.2023

Будь-який ремонт може стати справжнім випробуванням. Вибір будівельної бригади, різні клопоти, а також і грошове питання відіграє велику роль. Наразі деякі забудовники пропонують квартири з готовим ремонтом.

Квартира з ремонтом у новобудові
Забудовники можуть запропонувати кілька варіантів обробки, найчастіше це – чорновий та готовий ремонт. Чорновий ремонт передбачає розведення електропроводки, проводиться чистове оздоблення стін, підлог та стель, встановлюються склопакети, система вентиляції, лічильники, готовий санвузол.
Все частіше забудовники пропонують квартири з повним ремонтом, оскільки такі об’єкти мають попит у покупців. Тут уже поклеєні шпалери або пофарбовані стіни, на підлозі плитка чи ламінат, встановлена ​​вся сантехніка, розведена електропроводка.
Також можна замовити дизайнерський ремонт. Забудовник займається оздоблювальними матеріалами, а покупець обирає колірну гаму.
Для замовлення послуги «квартира з ремонтом» клієнт укладає інвестиційний договір купівлі квартири з додатковими пунктами, в яких прописуються види ремонтних робіт, які будуть проведені у квартирі та види обладнання для встановлення. При ухваленні квартири підписується акт прийому-передачі.

Переваги квартири з ремонтом
Звичайно, головна перевага – це можливість відразу жити в такій квартирі. Щоправда, немає гарантій, що у сусідів також квартира з ремонтом, і можливо доведеться терпіти шум від ремонтних робіт. Також із плюсів можна виділити, що весь ремонт буде виконано в одному стилі. При ремонті під ключ можна заощадити, оскільки ремонтна бригада і закупівля всіх матеріалів обійдеться дорожче. Квартиру з ремонтом вигідно купити і для оренди, хороший ремонт додає вартості, а також мешканців можна заселити одразу.
Що стосується мінусів, дизайнерських проектів не так багато, але це справа кожного.

Compare Listings