We found 0 results. View results
Your search results

Квартира в новобудові: як не потрапити на шахраїв?

22.11.2023

Сьогодні багато хто не наважується на купівлю нерухомості в новобудові, боячись потрапити на аферистів. Агентство нерухомості «Оксаген» дасть кілька рекомендацій, щоб уникнути подібної ситуації.
До такого питання слід ретельно підготуватися. Насамперед, у ЗМІ чи інтернет порталах знайти інформацію про забудовника та будинок, у якому Ви запланували купити житло. Обов’язково дізнайтесь враження та відгуки про роботу компанії у тих, хто вже співпрацював з обраним Вами забудовником.
Якщо Ви залишилися задоволені отриманою інформацією і вже вибрали будинок, в якому хочете жити, в головному офісі забудовника дізнайтесь схему продажів квартир.
Не забувайте, що на сьогоднішній день діють 2 види договорів: договір пайової участі у будівництві через Фонд фінансування будівництва та договір резервування та купівлі цінних паперів.

Не забудьте попросити забудовника показати:

  • – його дозвіл на будівництво;
  • – ліцензію будівельної компанії;
  • – документи про фінансування будівництва;
  • – інформація про земельну ділянку (договір оренди, акт про право власності, кадастровий номер).

Якщо ж вся документація забудовника в порядку, але Ви мало розумієтеся на документах, які необхідно підписати, то обов’язково проконсультуйтеся у юриста. Вибирайте тільки відомі і перевірені часом і клієнтами будівельні компанії, уникаючи сумнівних забудовників із надто дешевими варіантами.

Compare Listings