We found 0 results. View results
Your search results

Машинна штукатурка: де у Києві роблять на совість?

21.11.2023

Навіть найдорожчі склотканинні шпалери не в змозі приховати нерівності стін і особливо стель. У цьому випадку тверді поверхні краще оштукатурити вручну сухими сумішами. Але якщо на рахунку – кожна копійка, та й загальна площа приміщення перевищує 100 або навіть 250 «квадратів», дешевше буде скористатися механічною штукатуркою. >

Будівництво… без каменю спотикання

Цей спосіб обробки стін прийшов до нас з Європи і досить швидко завоював популярність найкращих майстрів. Насамперед, слід зазначити покращений склад сухих сумішей, за допомогою яких фахівцям вдалося підвищити якість оздоблювальних робіт. Єдиним каменем спотикання, як і раніше, залишалося марнування часу на кожен наступний заміс. Проте з появою у продажу спеціальних установок, що автоматизують цей процес, проблема відразу вирішилася.

Йдеться про спеціальне обладнання, яке без проблем можна транспортувати на великий будівельний об’єкт або підняти у квартиру. Для його обслуговування потрібно лише кілька фахівців та стабільне підключення до електромережі. В результаті розчин не розпливається, як це часто буває в умовах ручного оштукатурювання поверхонь. Та й суміш швидко пристає до стін та стелі.

Механічна штукатурка: відмінний результат без зайвих витрат

В останній час машинна штукатурка в Києві стала однією з найбільш затребуваних будівельних послуг серед фізичних та юридичних осіб. Перші в цьому випадку досягають ідеальної якості ремонтних робіт. А другі до того ж економлять особистий час і гроші.Основними перевагами механізованого оздоблення, за словами експертів, є:

  • оперативне виконання робіт (так, якщо у двоповерховому приміщенні стіни штукатуритиме бригада з 3-4 досвідчених фахівців, об’єкт підготують до здачі не раніше, ніж через 5-6 днів спеціалізована машина за умови використання відповідних сумішей та оптимальної вологості в кімнатах впорається з тим самим завданням за 24 години);
  • високий рівень адгезії (техніка наносить суміш під певним тиском; за рахунок цього розчин миттєво пристає до стін і стель; якщо ж говорити про ручні роботи, тут у багатьох випадках маємо справу з нерівномірним нанесенням цементу, а результатом такої самодіяльності, як правило, стає погана стійкість штукатурки до механічних пошкоджень);
  • менша кількість співробітників (за великим рахунком, досвідчені фахівці потрібні тільки для якісного вирівнювання поверхонь; обладнання може привести в дію і початківець);</li >
  • найкраща якість розчину (вода та цемент змішуються у спеціально призначених для цього змішувачах);
  • 30-відсоткова економія бюджету, обумовлена ​​мінімальною витратою оздоблювальних матеріалів;
  • ідеально рівні поверхні не потребують додаткової шпаклівки, а мінімальна вага гіпсу дозволяє фахівцям наносити на стіни товстіший шар розчину (так досягається оптимальна тепло- та звукоізоляція поверхонь).

Як і у випадку з традиційним оштукатурюванням, на підготовчому етапі важливо звільнити стіни від залишків шпалер, павутиння та бруду. Потім прогрунтувати поверхні і виставити будівельні маяки товщиною 6-8 мм. Буває, у будівництві стін майстра задіяють відразу кілька матеріалів. У цьому випадку місце їх стикування закривають спеціальною штукатурною сіткою. Так досягається необхідне армування суміші.
Оптимальна товщина штукатурки в 90% випадків становить 35 мм. Як відомо, гіпс миттєво пристає до стіни. Але сучасні розчини остаточно застигають лише через 2,5-3 години. Завдяки цьому майстри можуть вчасно усунути допущені помилки.

Compare Listings