We found 0 results. View results
Your search results

Шахрайство на ринку подобової оренди

22.11.2023

Співробітники АН Оксаген просять звернути увагу на те, що під час зимових свят починається активізація шахраїв на ринку подобової оренди.
З кожним днем, який наближає людей до новорічних свят, все більше підвищується попит на оренду квартир для проведення святкових днів. Такий тип оренди приваблює простим оформленням і докладним описом житла, яке найчастіше відповідає реальності та радує адекватною ціною.
Такою ситуацією користуються і шахраї, діяльність яких у такі дні є особливо високою.
Якщо Ви не хочете стати жертвою аферистів та зіпсувати собі святковий настрій, АН Оксаген рекомендує Вам ретельно вивчити пропозиції та умови оплати.
Пам’ятайте, що добре обладнане житло з ремонтом не може бути дешевим. Крім цього, рієлтори, які займаються подобовою орендою нерухомості, розміщують оголошення на сторінках кількох онлайн-дошках та їх сторінки, в більшості випадків, зареєстровані не на початку грудня.
Шановні клієнти! Ознакою шахрайських дій стане той факт, що людина, яка здає квартиру, з якихось причин запропонує Вам у заочній формі, без підписання документів зробити часткову або 100% передоплату за оренду житла на банківський рахунок. Тому, звертайтеся за допомогою тільки до перевірених фахівців, щоб уникнути будь-яких проблем з орендою квартири.

Compare Listings