We found 0 results. View results
Your search results

На що варто звертати увагу на рекламу нерухомості

21.11.2023

Покупці отримують першу інформацію про нерухомість у новобудовах із реклами. Пропозицій дуже багато і потрібно відокремити вигідний варіант, як це зробити, ми розповімо в цій статті.

Низька ціна квадратного метра
Надто низька ціна може бути виставлена ​​лише для привернення уваги. За нею може ховатися недобросовісний забудовник, особливості планування та інші причини. Перед тим як відвідати відділ продажу, перевірте репутацію забудовника, судові позови, наявність вже зданих об’єктів та відгуки інших клієнтів.
Також занижена ціна квадратного метра може бути на квартири в секціях, які знаходяться лише на етапі котловану або ще не почали будуватися. Краще уточнити цей момент перед тим, як звернеться до відділу продажів. Такий варіант досить вигідний, тому що вартість квадратного метра зростає після здачі в експлуатацію новобудови.
З маркетинговою метою іноді забудовники виставляють лише кілька квартир за низькими цінами, такі об’єкти швидко продаються. Шанс придбати таке житло невеликий, але все ж таки варто спробувати. Занижена вартість може бути в неліквідних об’єктів. Під низьку вартість можуть потрапити квартири:

  • вікна, яких виходять на дорогу, будівництво, вищу будівлю;
  • з невдалими плануваннями;
  • кутові;
  • розташовані на нижніх поверхах.

Але якщо вам це не недолік, то сміливо користуйтесь пропозицією.

Апарт-комплекси – не зовсім квартира
Апарт-комплекси не дуже популярні в Україні, але вони трапляються в оголошеннях. Це, як правило, переобладнані офісні будинки.Різниця між апартаментами та житлом є, і вона суттєва. У рекламі цього можна не побачити, тому варто вивчити будівельну документацію.

Застаріла реклама
Під час вивчення реклами звертайте увагу до терміни, фрази. Не вчасно замінений банер або білборд (випадково чи навмисне) може ввести в оману.

Вигідна розстрочка
Такий інструмент, як розстрочка, вже освоєно багатьма українськими забудовниками. Розстрочка з нульовим відсотком дається частіше до закінчення будівництва або введення в експлуатацію. Є й довгострокові розстрочки, що даються на 5-10 років, але з відсотковою ставкою 3%-10% залежно від забудовника. Перед тим, як підписати договір, проконсультуйтеся з юристом.

Розташування
У рекламних повідомленнях часто говорять про хорошу інфраструктуру, транспортну розв’язку, доглянуту територію. Детальніше нюанси розташування новобудови краще дивитися на онлайн-карті або приїхавши особисто за адресою. При детальному вивченні може виявитися, що вид із вікна загороджує інша новобудова, під вікнами головна магістраль і т.д. Забудовник може приховати небажані об’єкти біля новобудови, як діючий завод, довгобуд, територія із високим рівнем забруднення тощо. Вивчіть розташування новобудови. За допомогою містобудівного кадастру, публічної кадастрової карти України чи реєстрів Держархбудінспекції можна перевірити наявність дозвільної документації та цільове призначення земельної ділянки.

 

 

Compare Listings