We found 0 results. View results
Your search results

Новобудови чи вторинне житло?

22.11.2023

Чистота угоди

Купуючи квартиру в новобудові, забудовник надає 100% гарантію чистоти угоди, т.к. Раніше квартира не мала власників. Вторинне житло потрібно уважно перевіряти, збираючи багато документів.

Ціна

Чим менше стадія готовності будинку на первинному ринку, тим дешевше коштує 1 м2. У вторинної нерухомості на момент купівлі — максимальна ринкова ціна, яка позбавлена ​​інвестиційної перспективи.

Готовність дому

Якщо у вторинне житло можна відразу заселятися, то в новобудові, перш ніж перебратися до нової квартири, потрібно дочекатися закінчення будівництва будинку.

Стан будинку

Новобудови оснащені новими та чистими під’їздами, новими інженерними системами, сучасними ліфтами. У вторинному житлі, швидше за все, потрібно буде зробити косметичний ремонт, поміняти проводку та водопровід.

Територія біля будинку

Забудовник приділяє велику увагу благоустрою придомової території. Будьте впевнені, що двори будуть оснащені сучасними дитячими та спортивними майданчиками.

Планування

У новобудовах сучасні та різноманітні планування з просторими кімнатами. На вторинному ринку — вони однотипні.

Кредитування

Програми іпотеки в новобудовах вигідніші, ставки нижчі.

Сусіди 

У новобудовах більш однорідний соціальний шар населення.

Якщо Ви ще думаєте, яке житло купити, звертайтесь до працівників АН «Оксаген», які допоможуть вибрати варіант, який підійде саме Вам.

Compare Listings