We found 0 results. View results
Your search results

Оголошення як допомога при виборі нерухомості

22.11.2023

Якщо в інтернеті пошукачі надрукувати «оголошення нерухомість», то Ви побачите, скільки сайтів запропонують Вам купити, продати або орендувати нерухомість. У такому достатку дуже легко загубиться, тому ми хотіли б розповісти, як правильно користуватися оголошеннями на інтернет сайтах і друкованих ЗМІ при будь-яких маніпуляціях з нерухомістю.
Перше, що Ви повинні вирішити, перш ніж відкривати оголошення – це купівля чи оренда нерухомості. Інформації багато і в іншому випадку Ви просто заплутаєтеся. Наприклад, Вам необхідно купити квартиру, потрібно звузити коло пошуку і не перемикати увагу на об’єкти, які здаються в оренду.

Якщо Ви купуєте нерухомість, то усі оголошення можна розбити на два типи:

  • – оголошення, які розміщують агентства з нерухомості;
  • – реклама від власника об’єкта при взаємодії посередника. На диво, у цій категорії менше тих, хто продає самостійно житло. На перший погляд здається, що оголошення від власників привабливіші. Але варто врахувати той факт, що хоч Ви і заощадите на оплаті ріелтора, але будете змушені оплатити нотаріуса, з’ясувати допоміжну інформацію про власника квартири, яка ніким не була перевірена в ході укладання угоди, крім нотаріуса. А це найчастіше перевищує суму за послуги агентства нерухомості.

При перегляді будь-якої інформації потрібно загострити увагу, наскільки точно вказані основні характеристики квартири. Також чимало важливою є й інформація про продавця, його особисті дані та контакти для зв’язку.Така ж історія і з агентствами нерухомості: якщо співробітники дійсно зацікавлені у продажу об’єкта, всі необхідні контактні дані агентства будуть вказані в оголошенні.
Не забувайте дивитися на дату розміщення оголошення та уточнюйте, чи не закріплена реклама квартири за кількома номерами. З легкістю можна визначити рекламні оголошення агентств, розміщених від імені власника.
Виберіть  цікаві для Вас оголошення та скооперуйте їх за Вашими уподобаннями і вже на цьому етапі можна обдзвонювати варіанти, що сподобалися. Задавайте продавцю всі питання, що Вас цікавлять. Можна перепитати про дані, які вже були оголошені, щоб переконатися в реальності квартири, що Вас зацікавила.

Compare Listings