We found 0 results. View results
Your search results

Чому не вдається швидко продати житло?

22.11.2023

Напевно, під час продажу своєї нерухомості Ви замислювалися, чому моє житло продається так погано? Начебто і місце хороше, і квартира в порядку, а угод так і нема. Агентство нерухомості «Оксаген» вкаже Вам на кілька типових помилок, які можуть затримати продаж квартири.

Недостатня кількість інформації

Якщо Ви хочете, щоб більше людей дізнались про свою пропозицію, необхідно скористатися безкоштовними сайтами для розміщення реклами, яких зараз велика кількість на просторах Інтернету. Детально опишіть об’єкт, що продається (тип, місце розташування, площа, поверх, вартість і т.д.). Якщо така інформація відсутня, то більша ймовірність того, що Ваше оголошення залишиться непомітним. Не забувайте зробити фото – візуальна інформація дуже важлива для людини, а тому майбутній покупець спочатку відзначить для себе пропозиції, в яких вони є. Для вдалого кадру зробіть прибирання, виставте освітлення і підберіть правильний ракурс. Без подібної підготовки будь-який інтер’єр на кадрах буде виглядати непоказно, а значить, час продажу зростає.

Неточна оцінка нерухомості

Якщо Ви почнете продавати об’єкт із завищеною ціною, то більша ймовірність того, що реальні покупці, які, швидше за все, зроблять вибір на користь реальної ціни, ніж завищеної з торгом.

Неправильна робота з дзвінками клієнтів
Намагайтеся зрозуміти, що саме залучило клієнта в об’єкті (розташування, вартість, площа тощо). Зрозумівши, що саме хоче покупець і, користуючись цією інформацією, Ви зможете виставити об’єкт у вигіднішому світлі.

 Неправильно організований  показ

Правильно підготуйте квартиру до показу – приберіться, приберіть особисті речі та сліди перебування тварин, при цьому залишивши квартиру в «житловому» стані, щоб покупець не почував себе некомфортно, підготуйте необхідні документи.

Проаналізуйте виконану роботу

Якщо нерухомість не продається вже протягом досить тривалого терміну, то такий стан справ пов’язаний із кількома причинами – ціна не надто завищена, неінформативні фото тощо. Проаналізуйте кожен із етапів продажу та зробіть роботу над помилками.
Це далеко не повний перелік помилок під час продажу нерухомості – кожна ситуація індивідуальна і потребує докладного аналізу.

Compare Listings