We found 0 results. View results
Your search results

Чому варто укладати ексклюзивний договір із агентством нерухомості?

22.11.2023
  1. Продаж нерухомості за вигідною ціною та в максимально короткий період. Співробітники АН «ОКСАГЕН» зацікавлені у продажу об’єкта, що представляється ними, т.к. їх комісійні залежать від результату угоди.
  2. Компанія оплачує всі витрати, пов’язані з рекламою, оцінкою, документацією об’єкта, що продається.
  3. Агентство запускає рекламну кампанію своїми численними інформаційними каналами. Від кількості реклами залежить успіх усієї угоди. Такі масштабні витрати на рекламу можливі лише в тому випадку, якщо АН упевнено, що клієнт співпрацює лише з ним. Підписуючи ексклюзивний договір з АН «ОКСАГЕН», Ви отримуєте ефективну рекламну кампанію.
  4. Підписавши ексклюзивний договір з АН «ОКСАГЕН», Ваш об’єкт потрапляє до бази СРК, т.к. компанія є членом цього союзу. Тому у Вас не буде необхідності звертатися до інших агенцій міста. Співробітники нашої компанії  самі їх проінформують про об’єкт, що продається.
  5. Агентство заощадить Ваш час і гроші і позбавить участі в переговорах і торгах.
  6. Під час підписання ексклюзивного договору Ви отримуєте індивідуального фахівця, який надаватиме Вам інформацію про Ваш об’єкт у строк та в обумовленому обсязі. Також у Вас є право на отримання безкоштовної консультації з юридичних, маркетингових та податкових питань у зручний для Вас час.
  7. Тільки підписуючи договір, Ви отримуєте гарантію безпечної угоди без подальших проблем.
  8. Клієнт, з яким підписано ексклюзивний договір, завжди перебуває у більшому пріоритеті.

Звертайтесь до АН «ОКСАГЕН»! Співробітники нашого агентства допоможуть Вам продати Вашу нерухомість швидко та без зайвих проблем!

Compare Listings