We found 0 results. View results
Your search results

Чому земельні питання на Миколаївщині розглядають упродовж тривалого терміну?

22.11.2023

Під час засідання комісії виступив віце-мер Юрій Степанець та розповів, який порядок і терміни опрацювання документів відповідними інстанціями.
Несвоєчасний розгляд документів, особливо із земельних питань, коли вони не розглядаються роками, неодноразово піднімався на сесії.
Степанець пояснив, чому така велика кількість порушень, коли справа стосується термінів розгляду документації.
Як повідомляє віце-мер, затримки виникають через урядовців управління архітектури, т.к. пішло багато працівників.
На сьогоднішній день департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції контролюватимуть терміни розгляду документів, а працівників, які допускають подібні ситуації, притягатимуть до відповідальності.
Ще одна проблема – це земельна комісія, яка аналізує документи роками.
Степанець повідомив, що доручив вказівку протидіяти корупції та переглянув регламент комісії, оскільки, за словами віце-мера, чиновники роками розглядатимуть питання, не несучи за це жодного покарання. Свої рекомендації управління дасть протягом 1-2 місяців.
З претензіями віце-мера про затримки у розгляді документації згодна Лариса Веселовська. Вона підтвердила, що в управлінні архітектури документація лежить упродовж тривалого часу, і терміну ніхто не дотримується. Також вона погодилася із незадовільною  роботою із земельної комісії.
В результаті члени комісії дійшли однієї думки і запропонували, що якщо якесь земельне питання не знаходить єдності, потрібно запросити чиновника по округу, який наділений більшою інформацією з того чи іншого питання, та вислухати його думку.
Чиновники взяли до відома рекомендації віце-мера, а щодо рішення щодо ситуації зі строками розгляду документів інформацію буде розголошено найближчим часом.

Compare Listings