We found 0 results. View results
Your search results

Купівля квартири для перепродажу

21.11.2023

Нерухомість завжди вважалася надійним об’єктом інвестування капіталу. Відсоток покупців, які інвестують гроші у нерухомість та планують продати квартири після продажу, зростає. Це може бути як одноразова покупка, так і бізнес, коли купується одразу кілька квартир.

Мета, яку переслідують інвестори під час перепродажу:

  • купівля квадратних метрів на початковому етапі будівництва та перепродаж після введення в експлуатацію;
  • купівля  квартири в нежитловому або поганому стані, ремонт та подальший продаж за більшою ціною;
  • викуп заставних об’єктів у банку та подальший продаж;
  • інвестування капіталу для поступового зростання.

Складності перепродажу
Перепродаж – метод примноження капіталу, але з виробництво, і спочатку знадобиться чимала сума. Також не забувайте про ризики, пов’язані з покупкою житла в новобудовах, перед покупкою варто ретельно перевірити репутацію забудовника.
Як варіант, можна придбати квартиру на вторинному ринку. Але тут також є певні ризики. Все треба детально продумати, щоб окупився ремонт, і була можливість заробити. Варто врахувати, що такий вид заробітку зовсім не швидкий. Іноді може вимагати багато часу, щоб перепродати потрібну квартиру із прибутком.
Не можна забувати про податки – ПДФО у розмірі 5% та військовий збір 1,5% вартість житла. Ці податки необхідно сплатити, якщо продавець нерухомості має нею менше трьох років або в поточному календарному році вже продавав нерухомість.

Як правильно зробити вибір
Для перепродажу найкраще підходять квартири-студії, однокімнатні або двокімнатні. Такі квартири мають високу ліквідність та доступність. А щодо квартир з більшою площею, вартість їх не набагато вища, а ось покупця знайти буде складніше.
Перед покупкою квартири в поганому стані зверніть увагу на сам будинок. Якщо його стан близький до аварійного, таке інвестування не принесе прибутку.
Щодо ремонту, все необхідно продумати детально. Може статися, що не вдасться окупити навіть вкладені в ремонт кошти. До того ж вартість матеріалів зараз значно зросла, як і робота будівельних бригад. При ремонті та купівлі квартири краще уникнути екстремально оригінальних інтер’єрних рішень. Мінімалізм – найкращий варіант. Така нерухомість краще користується попитом.
Перед тим, як інвестувати в нерухомість, необхідно детально вивчити ринок нерухомості, а також вміти прогнозувати можливі цінові коливання. Довірити це можна професіоналам, звертайтеся до нашого АН «Оксаген», фахівці з нерухомості допоможуть мінімізувати ризики та отримати очікуваний результат у вигляді хорошого прибутку.

Compare Listings