We found 0 results. View results
Your search results

Купівля квартири в новобудові для перепродажу: скільки можна заробити

21.11.2023

Вкладення в нерухомість – один із найбільш вигідних видів інвестування і є чимало тих, яким вже вдалося непогано заробити на новобудовах. Навіть кризові періоди багато інвесторів змогли обернути на свою користь, адже практично в кожному житловому будинку можна знайти квартиру, що підходить для інвестування.
Щоб знизити ризики при купівлі квартири в новобудові, фахівці радять довіряти свої вкладення тільки тим компаніям, які давно працюють на ринку і мають великий запас. Якщо забудовник має велику кількість будинків, введених в експлуатацію, та не залишає своїх клієнтів без житла – це добрий знак для інвестора. Про всіх забудовників можна знайти інформацію в Інтернеті, переглянути інформацію на форумах. Якщо репутація хороша, тоді необхідно перевірити дозвільні документи на будівництво будинку, де ви хочете купити квартиру.
Що стосується купівлі квартири в новобудові для подальшого перепродажу або здачі в оренду частіше купують квартири в центральних районах та в будинках вищого класу. А у доступних комплексах економ класу купують, щоб жити самі. Для вигідного продажу квартири в новобудові значення має ліквідність об’єкта.

Що збільшує ціну квартири в новобудові:

– розташування та зручна транспортна розв’язка;

– розвинена інфраструктура;

– Закрита територія житлового комплексу;

– вільне планування квартири;

– імідж забудовника.
Якщо ви хочете заробити на перепродажі, то краще купувати однокімнатні квартири площею 40-45 кв. м, двокімнатні – 60-75 кв. м. Такі квартири найбільше популярні.Також краще вибирати квартири, які розташовані на кінцях загального коридору, а не навпроти ліфта. Кутові квартири не дуже користуються попитом.
Незважаючи на ризики, якщо купити квартиру на початковій стадії будівництва та продати її після введення в експлуатацію залежно від розташування, класу та масштабу житлового комплексу, також площі, можна добре заробити. Різниця у вартості може становити близько 30%-50%.

Compare Listings