We found 0 results. View results
Your search results

Правила передпродажної підготовки житла або як швидко продати нерухомість

22.11.2023

Наталія Царенко – співробітник агентства нерухомості «Оксаген» підготувала деякі поради та рекомендації як правильно підготувати об’єкт, щоб продати його швидше.

  1. Приберіть зайві та особисті речі. Велика кількість речей на увазі створює відчуття захаращеності та тісноти. Створіть візуальний затишок та комфорт для майбутніх покупців. Залиште мінімум речей, а решту – заберіть.
  2. Увімкніть світло. Радимо замінити темні штори на легкі та світлі, вкрутити лампочки, що не вистачають. Також не забувайте про під’їзд та двір. За допомогою правильного висвітлення можна візуально збільшити простір будинку. Також у цьому допоможуть грамотно розставлені дзеркала. Наприклад, у ванних кімнатах «хрущовок» вони будуть доречні.
  3. Деталі інтер’єру. Зробіть косметичний ремонт: полагодіть зламаний кран, закріпіть дверні ручки, що бовтаються, змініть шторку у ванній. Підклеєні шпалери також не будуть зайвими.
  4. Зробіть прибирання. Обов’язково приберіться та провітріть квартиру. Створіть почуття комфорту. Зробіть так, щоб потенційні покупці відчули себе як удома.

Як результат, Ви підготуєте презентабельний будинок максимально комфортний для покупців.

Compare Listings