We found 0 results. View results
Your search results

Причини затяжного продажу житла

21.11.2023

Часто трапляється, що продаючи нерухомість, багато хто ставить питання, чому їх об’єкт так довго і нудно не продається? Локація при цьому чудова, стан будинку чи квартири добрий, а так ніхто й не купує. Фахівці АН «Оксаген» допоможуть Вам швидко продати квартиру і уникнути помилок, які зазвичай призводять до затягування процесу. Нижче розглянемо ряд типових помилок, які допускаються під час продажу нерухомості.

Брак інформації про об’єкт нерухомості
Для того щоб процес продажу Вашої квартири не затягнувся, потрібно максимально докладно описати всі особливості об’єкта, що продається: локація, тип об’єкта, площа, поверх, ціна і т.д. Потенційний покупець, побачивши ваше оголошення, повинен знати всі подробиці. В наш час багато безкоштовних сайтів для розміщення реклами та інших подібних ресурсів. Не полінуйтеся та опублікуйте оголошення про продаж Вашого об’єкта у максимально більшій кількості таких сайтів. Важливим аспектом успішного оголошення є наявність фотографій. Слід прибратися в квартирі, перш ніж зробити набір знімків, при цьому обов’язково підберіть правильні ракурси та освітлення, це значно збільшить шанси на швидкий продаж Вашої нерухомості.

Некоректна вартість
Оцініть свою нерухомість дуже правдоподібно. Потенційний покупець при підборі варіантів, як правило, проводить ретельний моніторинг ринку. І якщо Ваша квартира буде оцінена дуже високо, він не буде навіть дивитися на неї.Правильно відповідайте на дзвінки
Як правило, покупця від початку цікавлять певні нюанси (локація, площа, поверх і т.д.). Зрозумівши це при першому ж дзвінку, Ви зможете правильно розставити акценти і цим виставити свою квартиру у вигідному для Вас світлі.

Показ квартири
При першому показі квартири подбайте про її зовнішній вигляд. Слід зробити прибирання, прибрати особисті речі, але при цьому не перестарайтеся, квартира має виглядати затишно.

Аналіз помилок
Якщо, як Вам здається, дотримані всі нюанси швидкого продажу квартири, але вона все одно не продається, ще раз уважно вивчіть всі аспекти. Може ціна все-таки завищена (проведіть моніторинг ринку), фото недостатньо інформативні і т.д.
Кожен випадок під час продажу квартири унікальний і до цього треба підійти сумлінно, щоб Ваше оголошення не висіло довгий час без уваги. Найкращий спосіб зробити швидку угоду – звернутися до професіоналів. Спеціалісти АН «Оксаген» завжди до Ваших послуг.

 

Compare Listings