We found 0 results. View results
Your search results

Регіональна рада АСНУ у Миколаєві

22.11.2023

Вчора 23 червня у самому серці нашого міста у міськвиконкомі відбулася всеукраїнська рада АСНУ (Асоціація фахівців нерухомості України).
Миколаївська регіональна рада дружньо зустріла шановних гостей з інших регіональних відділень та зокрема президента АСНУ – Юрія Піту.
Знаковою подією для ріелторів асоціації став факт підписання меморандуму про співпрацю між асоціацією та міською владою.
На зустрічі був присутній живий діалог з представниками міської влади агентства розвитку міста в особі Василя Гошовського та членами регіональних відділень асоціації.
У завершальній частині зустрічі відбулася фінальна частина ради , де обговорили важливі питання щодо саморегулювання ріелторської діяльності в асоціації , проведення сертифікованих курсів від АСНУ та залучення до професії нових амбітних фахівців .
Також обговорили підсумки проведення Харківської конференції, про що з доповіддю виступив президент асоціації Юрій Піта.
Напрямком діяльності АСНУ є збільшення якості обслуговування та захист інтересів споживачів ріелторської послуги, а також підняття іміджу та популяризації професії ріелтор.

Compare Listings