We found 0 results. View results
Your search results

Ринкова вартість нерухомості

22.11.2023

Ринкова ціна – це середнє арифметичне між пропонованою ціною від продавця та ціною, яку готовий заплатити покупець. Решта — це безліч нюансів, які впливають на ціну кв. м.
Співробітники АН «Оксаген» вважають, що стан квартири, а точніше, її ремонт, взагалі не впливають на її вартість, т.к. Ви в будь-якому разі перероблятимете нову квартиру під себе.
То чому схожі за характеристиками квартири в одному районі можуть коштувати по-різному? Розібратися в усіх деталях Вам допоможуть співробітники нашого агентства.
На сьогоднішній день ринок нерухомості (особливо це стосується новобудов) насичується, а це означає, що потенційний покупець платить насамперед за місце розташування, яке є одним з основних критеріїв при купівлі житла.

Ще один важливий момент вважається інфраструктура. Якщо близько немає супермаркетів, ринків, аптек, дитячих садків і школи, то навіть відмінна квартира з хорошим ремонтом ніяк не скрасить такий недолік.

Наступний пункт— це хороша транспортна розв’язка, яка актуальна для багатоповерхових житлових комплексів і мікрорайонів. Близькість громадського транспорту та основних транспортних розв’язок підвищує ціну квадратного метра.

Останній пункт — загальний стан будинку та території, що знаходиться поруч, що особливо важливо для вторинної нерухомості.
Ну а підібрати ідеальне житло або допомогти вирішити питання, що Вас цікавлять, зможуть працівники АН «Оксаген» – досвідчені фахівці в галузі нерухомості.

Compare Listings