We found 0 results. View results
Your search results

Семінар для ріелторів 10 лютого 2016 року

23.11.2023

Сьогодні 10 лютого 2016 року в конференц-залі “Марк-Плази” відбувся семінар для ріелторів, організований Спілкою Ріелторських Компаній та Асоціацією Фахівців з Нерухомості України.
Було поставлено такі питання як:

  1. Як правильно користуватися сайтами АСНУ та “Нікінформ” для успішної реклами вашого об’єкта. Доповідач – Член Ради АСНУ, Директор АН “Флагман Н” Олійников А. І.

2. Нововведення в реєстрації нерухомості та бізнесу у 2016 році.
Доповідач – Депутат Миколаївської міськради, Нотаріус Горбуров К.Є.

  1. Про проведення XX ювілейної Міжнародної Конференції спеціалістів з нерухомості у Києві з 19 по 21 травня 2016 року. Доповідач – Голова Миколаївського регіонального відділення АСНУ, Директор АН “Юрінформ” Єрмолов О.В.
  1. Питання та відповіді. Беруть участь Директори агентств нерухомості “Комфорт”, “Номінал”, “Оксаген”, засновники Спілки Ріелторських Компаній – Іванов Є. М., Руденко І.А., Шмарко Г. Н.

Загалом семінар був проведений в дуже активній дискусії між аудиторією і виступаючими членами АСНУ і СРК. було приділено багато часу, для розкриття теми СПП (система партнерських продаж), завдяки яким значно збільшується ККД роботи рієлтора і якість і швидкість отримання послуги замовникам.
Такі семінари необхідні для обміну нової інформації в ріелторській спільноті як для досвідчених агентів, так і для людей, які порівняно недавно працюють у цій сфері.

Compare Listings