We found 0 results. View results
Your search results

Скільки кімнат має бути в ідеальній квартирі?

21.11.2023

Однозначної відповіді Вам ніхто не дасть. Потрібно враховувати потреби мешканців, їхні плани, фінансові можливості та пропозиції, які є на ринку нерухомості. Найпопулярнішими і найдоступнішими квартирами вважається однокімнатне та двокімнатне житло. Як зробити вибір і на що слід звернути увагу при покупці, розповість АН «Оксаген».

Отже, однокімнатні квартири – це найкращий варіант для першої власної нерухомості. По-перше, однокімнатні квартири відрізняються площею та плануванням. Тому знайдуться варіанти на будь-який смак та гаманець. По-друге, однокімнатну квартиру можна купити і в новобудові, де високі стелі, індивідуальні комунікації та умови для комфортного проживання.

У свою чергу, двокімнатні квартири вважаються ідеальним варіантом для кількох поколінь. Сім’я з дітьми почуватиметься комфортно, якщо у кожного покоління буде окремий простір. Також двокімнатна нерухомість стане наступним етапом після 1-кімнатної: метраж значно більше, і дві окремі кімнати у вашому розпорядженні. Можна зробити одну з них вітальнею, іншу дитячою або спальнею та облаштувати на свій розсуд.

Вибираючи квартиру, звертайте увагу на такі пункти:

  • – кількість осіб;
  • – площа, яку вважаєте мінімально прийнятною;
  • – місцезнаходження будинку або комплексу;
  • – вартість квартири.

Тим більше, в сучасних будинках площа навіть однокімнатної квартири досить велика. Якщо з кількістю кімнат визначилися, потрібно вирішити, де ж купувати квартиру. Є 2 варіанти: новобудови та вторинний ринок. Так, вторинні квартири справді трохи дешевші, ніж нові. Але проживання в житловому комплексі та сучасній квартирі має безліч плюсів, а інвестувати можна на етапі будівництва, що значно знизить ціну майбутньої квартири.

Compare Listings