We found 0 results. View results
Your search results

Поради для дизайну інтер’єру маленької квартири

21.11.2023

Зіткнувшись із необхідністю життя у маленькому просторі, багато хто з нас засмучується, спочатку здається, що навіть робочий стіл поставити ніде. Але навіть маленьку квартиру, можна облаштувати красиво та оригінально. Головне завдання при ремонті у невеликій квартирі – максимально ефективне використання простору. Сучасні технологічні рішення допомагають впоратися з найскладнішими завданнями. Жити в невеликому просторі можна і цілком комфортно.
Не всі можуть звернутися за допомогою до фахівця та найняти дизайнера інтер’єру, але існують прості поради, які допоможуть збільшити простір та додати трохи місця у квартирі.

Максимальний простір
Багато деталей, масивні меблі, малюнки на шпалерах великих розмірів – вороги маленької квартири. Необхідно позбавитися всього зайвого і використовувати тільки необхідні елементи меблів. У декоруванні краще використовувати «легкі» матеріали, наприклад шифон. Це дозволяє візуально збільшити та розвантажити внутрішній простір.
Якщо говорити про меблі, зараз ринок сповнений різними варіантами трансформерів. Розкладний диван-ліжко або, можливо, відкидне ліжко можуть зберегти мобільність інтер’єру. А якщо замінити стандартні двері на купе, можна зберегти трохи місця.
Відштовхуйтеся від своїх потреб і розплануйте, що саме вам потрібно з меблів. Не піддавайтеся спокусі знижок чи реклами. Все, що з’явиться у вас вдома, має бути дійсно необхідним, а не просто займати зайву площу для краси.Колір має сильний вплив
Колір може розширити простір, світлі кольори будуть ідеальними, але дуже яскраві кольори в маленькій кімнаті будуть виглядати втомливо і з’їдати простір. Що стосується покриття самих стін, краще вибрати однотонний варіант.

Приділіть особливу увагу деталям та декору
Дизайн маленької квартири має бути продуманий до дрібниць. Але це не означає, що ви не можете експериментувати. Навпаки, предмети інтер’єру можуть придбати оригінальний зовнішній вигляд, який буде радувати вас кожен день. Важливу роль відіграє концепція, яка дозволяє створити настрій і затишок, використовуючи мінімум декору. Весь ваш декор, наприклад, картини, свічки, фоторамки, подушки на дивані повинні створювати єдиний ансамбль.

Compare Listings