We found 0 results. View results
Your search results

Стильні та практичні варіанти для оформлення лоджії чи балкону

21.11.2023

Кожен хоче жити у стильній та затишній квартирі. Якщо у квартирі є балкон – це вже величезний плюс. Жити в такій квартирі затишніше та комфортніше.
Переваги балкону:

  1. Є можливість облаштувати балкон на власний розсуд, можна створити зону для відпочинку або робочий кабінет. Найцікавіші ідеї можна придумати чи запросити фахівця.
  2. Цікавий дизайн. Незвичайний дизайн допоможе похвалитися перед друзями та проводити комфортно час у дружній компанії.
  3. Можливість створити свій унікальний куточок спокою та втілити у життя свою творчу фантазію. Ви можете перевірити свої дизайнерські здібності.

Існує безліч сучасних ідей для оформлення балкона. Можна вибрати варіант, який імпонує вам. Але при цьому важливо не забувати, щоб оформлення у квартирі перегукувалось зі стилем балкона.

Балкон-веранда
Свіжа зелень цілий рік, якщо балкон утеплений, квітучі рослини – і багато іншого добре доповнити невеликим кріслом або невеликим кутовим диванчиком. У такому місці можна усамітнитися від міської метушні, читаючи улюблений роман.

 width=

Робоче місце
У невеликій квартирі складно виділити окреме місце для роботи. Хорошим варіантом стане балкон, який дозволить вам ефективно усамітнитися та плідно працювати у будь-який час.Навіть найвужчий балкон можна креативно облаштувати під робочий кабінет. Оздоблення можна зробити з вагонки або дерева.

 width=

Панорамний
Відмінним варіантом стане балкон із панорамним виглядом. Безрамна конструкція виглядатиме стильно, вона допоможе створити ілюзію відкритого простору. Такий варіант підійде як для великого та довгого балкона, так і для невеликого приміщення. Ви зможете вранці та ввечері насолоджуватися видом на вулицю, сидячи у зручному кріслі.

 width=

Балкон з міні-кручниками
Якщо ви любите копатися в землі, але живете в квартирі і немає своєї дачної ділянки, тоді міні-пальник на балконі дуже вас порадує. При вході в такий світлий і озеленений рослинами балкон завжди відчуватиметься літо.

 width=

Compare Listings