We found 0 results. View results
Your search results

Тренди 2019 у дизайні інтер’єру

21.11.2023

Щороку в дизайні інтер’єрів з’являються нові стилі та напрямки. У 2018 році найбільш популярними були інстраграмні інтер’єри та максималізм. Тенденції інтер’єру 2019 кажуть, що стильний дизайн – це не просто гарний будинок, а скоріше прояв індивідуальності, а разом з цим стає все популярнішим стиль еклектика.
Дизайнери виявляють інтерес до вінтажних меблів, антикваріату та бохо-інтер’єру. Також цього року популярний еко стиль та повторне використання перероблених речей. Як використовувати ці тренди в інтер’єрі свого будинку чи квартири?

Індивідуальність та еклектика в інтер’єрі
Інтер’єри в класичному стилі відходять на другий план і в моду входить еклектика. Такий тренд ще називають емоційним дизайном. Але навіть найяскравіші декорації мають бути збалансованими. У новому стилі більше немає простоти та мінімалізму. У тренді прикрашені, виготовлені вручну та максималістські елементи. Дизайнери закликають ігнорувати тенденції та більше уваги приділяти своїм емоціям. Веселі принти на шпалерах та текстилі, яскраві меблі та барвистий посуд, картини з іронічними сюжетами та постери з саркастичними малюнками – все це буде доречним цього року.

 width=

Епоха 70-х і інтер’єри
У дизайн інтер’єрів 2019 повернулися старі дизайнерські тенденції, наприклад, вельвет і геометричні візерунки, які були актуальні ще в 70-х роках. Епоха хіпі повернулася: яскраві принти, етнічні мотиви та використання натуральних матеріалів знову використовуються у декорі.
Любов до природи, багатство текстилю та прагнення людства до гармонії найкраще виявляються саме у бохо-інтер’єрах. Відомі дизайнери радять додавати багатошаровість та візерунчасті тканини. Інтер’єр можна пожвавити незвичайними світильниками або накрити м’які меблі різнобарвними фактурними пледами. І богемна атмосфера стане ще яскравішою.

 width=</a</a >

Меблі в стилі 80-х
Такі меблі раніше вважалися застарілими і її найчастіше викидали, але зараз вони дуже навіть актуальні. Меблі округлих форм, дивани зі шкіряною та оксамитовою оббивкою, химерні крісла та помпезні силуети знову у тренді.

 width=

Еко декор та recycling в інтер’єрі
Цього року основний акцент припадає на екологію та декор із перероблених матеріалів.У 2019 році серед головних лідерів – екологічно чисті деталі та декор із перероблених матеріалів. Варто звернути увагу на живі рослини. Популярні органічні елементи, такі як дерево, камінь, денне світло та живі рослини, які вносять частинку природи до нашого будинку.
Все більш актуальною стає повторна переробка та використання матеріалів. Майже всім матеріалам та предметам можна дати друге життя. Серед трендів у 2019 – Terrazzo. Це мозаїчна суміш мармуру, скла та граніту. Її зазвичай використовували для підлогових покриттів, але цього року дизайнери використовують його як стільниці, душові, меблі і навіть настінні покриття і яскраві деталі.

 width=

Compare Listings