We found 0 results. View results
Your search results

Варіанти дизайну однокімнатної квартири

21.11.2023

Не кожен може дозволити собі великий будинок чи простору квартиру. Але і звичайну однушку можна перетворити до невпізнанності і зробити її оселю комфорту та затишку. Все залежить від вашого бажання та польоту фантазії. Дизайн однокімнатної квартири можна розробити в різних стилях, у наш час варіантів існує безліч, потрібно лише підібрати відповідний для вас. У цій статті ми представимо вашій увазі кілька найпопулярніших видів дизайну однокімнатної квартири.

Класика
Класичний стиль відрізняється своєю помпезністю та розкішшю. При обробці поверхонь найчастіше використовують натуральні матеріали, теплі кольори, іноді ліпнину та масивні щільні штори. Якщо стелі в квартирі досить високі, доцільно доповнити її красивою люстрою, яка чудово впишеться в обраний вами класичний стиль.

Модерн

На стику двох популярних стилів дизайну мінімалізму та класики з’явився такий стиль, як модерн. Квартира в цьому стилі виглядатиме розкішно і водночас просто і лаконічно. В модерні так само як і в класиці рекомендується використання натуральних
матеріалів та теплих тонів, що поєднуються з плавними лініями. Меблі для завершення образу потрібно використовувати функціональні.

Скандинавський стиль
З назви ясно, що цей стиль прийшов до нас зі Скандинавської країни, а точніше з Норвегії та в його особливостях це чітко проглядається. Основним правилом стилю є раціональне використання всіх предметів меблів та елементів декору.З усіма зайвими речами, які вам не потрібні, доведеться таки розлучитися.
Як в одязі, так і в дизайні інтер’єрів існують правила та модні сезонні кольори та форми.
Цього року буде популярним:
– білі та сірі тони;
– Використання натуральних матеріалів (дерево, камінь, льон і так далі);
– багато світла в кімнаті (можна заощадити на купівлі штор);
– меблі повинні займати менше половини простору.

 

 

 

Compare Listings