We found 0 results. View results
Your search results

Речі, які можуть зіпсувати будь-який інтер’єр

21.11.2023

Кожен із нас мріє про затишний будинок, ми вкладає великі гроші в ремонт і в декорування свого житла. Але в гонитві за стилем і модою багато хто переборщує з деякими елементами декору. Багато меблів та бабусин сервіз не зможуть змінити ваш інтер’єр. Щоб не зіпсувати інтер’єр зверніть увагу на кілька поширених помилок, які можуть зіпсувати навіть ідеальне житло.

Безладдя
Ніщо так не псує атмосферу, як безладдя. Гори одягу на стільцях, немитий посуд, розкидані шкарпетки точно не зрадять вашому будинку затишку.

 width=

Занадто багато декору
Всі предмети декору повинні відповідати стилю. Порцелянові статуетки, вази, рамки для фотографій, бабусин сервіз за склом у серванті виглядатимуть несмачно. Краще вибрати кілька аксесуарів, ніж захаращувати весь будинок.

 width=

Шовкова та атласна білизна
Чомусь багато хто вважає постільну білизну з шовку та атласу ознакою розкоші. Експерти ж вважають такі комплекти повним несмаком. У той же час воно зовсім не практично, сильно меніться і залишається холодним.

 width=

Однотонний інтер’єр
Практично неможливо підібрати всі предмети інтер’єру в одному стилі, але якщо все просто вибрати в одному кольорі, вийде дуже нудний інтер’єр. Постарайтеся визначитися з відтінками, що сподобалися, а на їх основі сформувати цілі гами: від світлих тонів до темних.

 width =

Штучні квіти
Не варто йти на поводу у моди, утримайтеся від покупки штучних квітів, навіть добре зроблена «квітка» поблизу не виглядає як справжня. Також це зайві пилозбірники, які роблять житло порожнім.

 width=

Столики зі скла
Скляні столи давно не модні. Такі меблі дуже маркі, і постійно піддаються різним ушкодженням. Такий стіл потрібно мити після кожного дотику. Зверніть увагу на столи із натурального дерева або інших матеріалів.Наразі дизайнери пропонують багато цікавих варіантів.

 width=

Невідповідність деталей
Іноді в гонитві за модою люди намагаються облаштувати маленьку квартиру в стилі бароко або прикрашають стіни ліпниною, вішають масивні люстри і купують меблі зі штучної шкіри. Як результат, маленька квартира стає схожою на музей, вся ця «розкіш» перетворюється на повний несмак. Облаштовувати житло потрібно відповідно до своїх можливостей, підбираючи відповідні меблі, а в предмети декору вкладайте душу.

 width=

Уникайте бутафорії та фальшивок
Уникайте у вашому інтер’єрі фотошпалер, імітацій каменю чи дерева, штучних квітів, картин у позолочених рамках та інших предметів декору, які виглядають неприродно та негармонійно з усім іншим. Все це видає поганий смак господарів. Ці предмети декору не зроблять вашого житла стильним.

 width=
Уникаючи деяких помилок, ви створите стильний та гармонійний інтер’єр.

 

Compare Listings