We found 0 results. View results
Your search results

Питання щодо земельних ділянок у Миколаєві

23.11.2023

Якщо Ви вирішили продати свою земельну ділянку з максимальною вигодою, то Вам варто звернутися до фахівців у цій галузі, які швидко та якісно оцінять вартість ділянки та вирішать усі питання з потрібною документацією. Документи можуть відрізнятись. Все залежить від того, які питання, пов’язані з Вашою ділянкою, потрібно вирішити.
Можливо, Вам потрібно буде попередньо оформити договір дарування або продажу, або, Ви ще не отримали право спадщини на земельну ділянку. Можливо Вам слід звернутися за консультацією, яку може запропонувати наше агентство. Якщо ж Ви досить обізнані з земельними питаннями, але не впевнені в деяких нюансах, то можна прийняти послуги фахівців лише на деяких етапах: процес підготовки документації або організація маркетингової кампанії, які допоможуть Вам за короткі терміни знайти покупця.
Кожен продавець бажає продати свою власність за максимально короткі терміни та високу ціну. Кожен власник намагається залучити пропозицію більше покупців, тому вважає, що чим більше агентств він привабить, тим швидше він продасть землю. Але на практиці справа інакша: найчастіше агентства нерухомості діляться своїми об’єктами між собою, тому показуючи свою унікальну ділянку, Ви автоматично показуєте агентствами, які співпрацюють з Вашим.
Для отримання права та пакету необхідних документів на земельну ділянку здійснюється такі види робіт: оформлення земельної ділянки шляхом безоплатної приватизації чи викупу, у власність шляхом викупу, оформлення земельної ділянки в оренду.

Які документи потрібно мати, звертаючись до агентства?

  • 1) Технічна документація для отримання кадастрового номера на неприватизовану ділянку.
  • 2)  Отримання витягу з Державного земельного кадастру.
  • 3)  Надання експертної оцінки на цю земельну ділянку.

Потім буде визначено орієнтовну вартість землі. Далі фахівці вже виїжджатимуть на місце для повного аналізу ділянки і розроблять подальший план роботи з Вашою землею.

Compare Listings