We found 0 results. View results
Your search results

Навіщо платити за послуги агента з нерухомості?

22.11.2023

Багато миколаївців та мешканців інших міст України, які мають намір придбати житло, часто ставлять питання, пов’язані з купівлею житла, а саме як можна купити квартиру в Миколаєві і як при цьому заощадити?
Придбати житло можна і самостійно, без послуг ріелторів, але в такому разі потрібно бути фахівцем і розбиратися у всіх нюансах даного процесу. Тому найкращим варіантом стане співпраця з агентом з нерухомості, за допомогою якого можна заощадити особистий час, який потрібно буде витратити на пошуки варіантів продажу житла в ЗМІ та на інтернет порталах. Все це зробить професіонал, а Ви самі вирішуватимете, який варіант підходить саме Вам.
Також якщо Ви співпрацюватимете з агентством нерухомості, то зможете позбутися як рутинної роботи, тому що якщо у Вас при придбанні житла виникнуть проблеми.
Купуючи квартиру, Вам потрібно добре орієнтуватися у місті, ¦нюанси оформлення необхідного пакету документів, особливості планувань. Але оскільки не кожен ознайомлений з усіма тонкощами, правилами та особливостями оформлення та самим процесом купівлі житла, то досвідчений фахівець виконає все за Вас.
Ріелтор при завищеній вартості зможе розумно знизити ціну, а в крайньому випадку зможе пожертвувати частиною своєї винагороди для того, щоб Ви придбали саме той об’єкт, який вибрали.
Якщо Ви купуєте нерухомість, варто звернутися за послугами ріелтору. Крім того, що перераховано вище, Ви ще й позбавите себе непотрібних дзвінків, т.к.якщо Ви розміщуєте оголошення, то саме на Вас будуть йти дзвінки, а за співпраці з агентством нерухомості дзвінки приходять на номери ріелтора.
Також фахівець, добре ознайомлений із ситуацією на ринку нерухомості, зможе правильно поставити ціну квартири.
Як результат: Якщо Ви співпрацюєте з ріелтором, коли продаєте житло, то з Вас потрібна тільки квартира, а ріелтор вже сам поставить ціну, займеться рекламою, відповідає на дзвінки, оформить документи та довідки, займеться пошуком покупців і надасть допомогу в проведенні. продаж.
Тому питання, за що покупець платити ріелтору, тепер неактуальне. Ріелтор отримує винагороду за свої послуги та надану допомогу. Але не забувайте, що завжди потрібно звертатися лише до перевірених агенцій нерухомості.

Compare Listings